Arama sonuçlarınız

1. D

Öneri 60X NOX panel

hocam dijitsuya yanlış yapmışsın yanlış 1 kez affeder sonra affetmez 😂
  2. D

Öneri 60X NOX panel

dijitsu ölümsüzdür 2 3 parçadan bişe olmaz :D
  3. D

Öneri 60X NOX panel

bim android tv en iyisi akarı yok kokarı yok tak çalıştır :) şuan tv alsam alternatif next alırım 1 tane amazon dan fp
  4. D

Öneri 60X NOX panel

box iyi ya anten filan tv yayının yok mesela tivibu go çok temiz 60 tl filan aylık s sport tivibu spor kanalalrı 1 hafat geri sarma filan prime 1 sene bedava benim çok temiz smart olmuyan evde bence kesin olmalı neleri kullanıyosun box olarak bence ucuz olan lisanslı her türlü yeterli
  5. D

Öneri 60X NOX panel

valla laptop telefon box bunlar tercih meselesi ama 15000 lik telefon hani daha ucuz telefon kullanan varsa da bilmiyorum o önemsiz box bence güzel bir icat tv eskiyse ytb bile izlemek için kullanılır telefon da apk kullanmak bilinmedik taratıp baksan bile ne biliyim kaçılan parayı düşünürsen...
  6. D

Öneri 60X NOX panel

en temizi web sitesi akarı yok kokarı yok onların m3uları da aynı şekilde gerisi de zaten apk veya cloudstream bizim burda olan arkadşların depoları fazlası ile yetiyor ha dersen telefon box yok 1 box da 1500 a filan lisanslı alınıyor next filan alır geçersin :)
  7. D

Öneri 60X NOX panel

ben de bu özellikle istenenleri merak ettim izletiyor mu ya cidden?
  8. D

Öneri 60X NOX panel

bunun olayı ne tek kullanıcılı olsa da aktif mi kasma filan ? özel istek paneller merak uyandırıyor 😂 😂

Geri