Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tsk ederimde bu google ekran gelmeye devam ediyor sanırım bubsorun var genelde 2 saat kutlamadım aksam sorun olmadı tine başladı bu sorunda kalkarsa super olcak
Bursa Yeşil:
PC mız varsa ve üst modelse 3 sistem ve fazlası kurun ayrı ayrı cihazlar almayın Windows 11 ferodes işletim sistemi ve Google tv 11 kurdum fişek gibi
8 k android box oldu PC :)
Çalışmayan hiç bir şey yok reklamsız hersey
Herşey çok guzrl kurdum görüntü de geldi seste var bir süre sonra Google ekrana atıyor ve kalıyor ekranda kapatıp açmadan kapanmıyor ben hocanın videoda verdiği 677 MB kurdum icinede senin ilk link attığın Google tv içine attım sorun nerede anlamadım sanırım hatalar kısmındaki bir süre sonra...
Ustad az once son surumu kurdum pc ye guzelce uygularsan ve kaydederken oluyor video kaydet dediği yerleri yaptinmi boot ve andoid kısmı olursutrukdan sonra
bende bilios var o boot öyle kalıyor booota sıkıntı yok anca sıfırdan kurulum yaparsan windows 86 da gider boot görünmez ama bir yerde hata yapıyorsundur karnel ekranı gelmesi lazım ekrana zaten otamatik ılk
aynı buda onu diyorum karsına ekran geliyor 10 saniye sonra kendi ilk sisteme geciyor ayrı dedigim windows ayrı bölümde android başka bölüme yükleniyor