Arama sonuçlarınız

1. syprezy

Öneri Canlı Yayın İzleme Sİtesi Hesabı

Arkadaşlar site paralı değil şuan deneme aşamasında paralı olsa bile en fazla 5,10 tl olur oda hosting ve domain alıcam sitye özel yarısından fazlasını ben ödeyeceğim öğrenciyim belki cebime harçlık kalır diye paralı dedim yoksa insanları dolandırma niyetimden yok
  2. syprezy

Çok Teşekrüler Hocam şuanlık ihtiyacım yok ama öyle bir sorum olursa ilk aklımda olucak kişi sizsiniz sizinle tanıştığım için çok mutluyum bide hocam dm den telegram adersimi yazıcam banana oradan yazarsanız bende sizi kaydetmiş olurum oradan
  3. syprezy

Bende diyorumki istesem kendi kaynak yayınımı koyarım ama şuanlık bir yandan tanıtım amaçlı olduğu içi koymadım knk bir birimizi yanlış anlamayalım bu sektöre yeni girdim yüksek ihtimallede yaşınız benden büyüktür ben buradaki herkesten bilgi almak amacım iyi akşamlar
  4. syprezy

Dostum site içindeki yayınlar örnek yayınlar siten içinde admin paneli var istediğim an istediğim kanalı koya biliyorum zaten
  5. syprezy

Knk herkeste veriyor zaten site güvenli fakat domainden kaynaklanıyor yoksa tehlikeli değil merak etme
  6. syprezy

Knk yardım ede bilirmisin peki hosting domain işlerinde
  7. syprezy

Evet galiba o yüzden çünkü kodlarda sıkıntı ssl de sıkıntı yok gibi duruyor ama nedense hata veriyor
  8. syprezy

Siteyi hosting ve domain alarak sunucuyu daha rahat kullanmak istiyorum o yüzden şuanda üstünde çalışmıyorum yeni alıcağım alan adıyla daha iyi bir site olmasını sağlmayı planlıyorum şuanda yaptığım tüm güncellemeler boşuna gidiyor çünkü crhomede hata veriyor
  9. syprezy

Teşekürler hocam onlarıda eklerim en kısa sürede
  10. syprezy

Site Linki = Site Linki Kullanıcı Adı = Sinetech Sifre = Hediye Bu siteden istediğiniz kanalı canlı bir şekilde izleye bilirsiniz normalde satışını yapıyorum üyeliğin fakat forma özel 1 günlük hediye olarak verdim Arkadaşlar, bu hesap tanıtım amaçlı olarak 1 günlük süreyle paylaşılmıştır...

Geri