Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar site paralı değil şuan deneme aşamasında paralı olsa bile en fazla 5,10 tl olur oda hosting ve domain alıcam sitye özel yarısından fazlasını ben ödeyeceğim öğrenciyim belki cebime harçlık kalır diye paralı dedim yoksa insanları dolandırma niyetimden yok
Çok Teşekrüler Hocam şuanlık ihtiyacım yok ama öyle bir sorum olursa ilk aklımda olucak kişi sizsiniz sizinle tanıştığım için çok mutluyum bide hocam dm den telegram adersimi yazıcam banana oradan yazarsanız bende sizi kaydetmiş olurum oradan
Bende diyorumki istesem kendi kaynak yayınımı koyarım ama şuanlık bir yandan tanıtım amaçlı olduğu içi koymadım knk bir birimizi yanlış anlamayalım bu sektöre yeni girdim yüksek ihtimallede yaşınız benden büyüktür ben buradaki herkesten bilgi almak amacım iyi akşamlar
Siteyi hosting ve domain alarak sunucuyu daha rahat kullanmak istiyorum o yüzden şuanda üstünde çalışmıyorum yeni alıcağım alan adıyla daha iyi bir site olmasını sağlmayı planlıyorum şuanda yaptığım tüm güncellemeler boşuna gidiyor çünkü crhomede hata veriyor
Site Linki = Site Linki
Kullanıcı Adı = Sinetech
Sifre = Hediye
Bu siteden istediğiniz kanalı canlı bir şekilde izleye bilirsiniz normalde satışını yapıyorum üyeliğin fakat forma özel 1 günlük hediye olarak verdim
Arkadaşlar, bu hesap tanıtım amaçlı olarak 1 günlük süreyle paylaşılmıştır...