Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gittim mağazada gördüm o yüzden Samsung 50du7200 ve philips 50pus8309 vardı görüntüleri birbiirlerine yakındı bende bu 2 modeli araştırmaya başladım Samsung bir tık öndeydi benim için lakin Samsung edge LED kullanıyormuş Philips direk LED 2 markanında panel bilgisi yok hiçbir yerde sadece VA...
Ben TV den sadece dizi filim izliyorum normal ev TV si olacak 50 inç yetiyor bana evet su 7000 ile 7100 7200 aynı ama Philips 8909 da 144 hz var onu biliyorum uzun zamandır araştırıyorum bu modelleri beni en çok korkutan çok şikayet var ve ışık süzmesi çok imiş o yüzden kullanan daha önce...
Evet aklımda Samsung var ama kullanan yada bilgisi olan var ise belki Philipse yönelirim diye yazdım uzun zamandır araştırıyorum kağıt üstünde 8909 du7000 den üstün görünüyor ama 4 5 yıl önce de 8909 modeli üretilmiş ve yine pus serisi ile o üretimdeki anakartlar da kronik sorun var imiş 2024 te...
Arkadaşlar kusura bakmayın hangi konu içinde açacağımı bilmediğim için burada açtım konuyu ben yeni bir televizyon alacağım en son 2 model arasında da kaldım Samsung 50du7000 ve philips 50pus8909 veya 8309 bu modellerden kullanan yada bilgisi olan yardımcı olabilirim şimdiden teşekkürler