Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten mağzada göz aldanması bu iş q serisini seçti dediğim gibi arkadaşım 1 tık fazla verip yine 50 60 hz olan o da renk farkı ve sımatık ses farkı yoksa al kullan samsung en iyi tv de bile kanald show filan ne kadar iyi olabilir ben samsung tv leri dinamik ayarı paneli filan hoşuma gittigi...
aslında öyle bende magaza da görmeden telefon olsun tv olsun almam genelde ama tabi istanbul da yaşadığım için ulaşmam daha kolay olabiliyor cep telefonu da mesela android bir telefon alıcaksın bütçe diyoruz atıyorum 30 ya birinde işlemci var birinde kamera var gib pili iyi sonra 3 daha mı...
hocam yani ben de bayadır arkadaşım için bakıyoduk q60d al hatta q67d al onu aldı arkadşım 1 tık daha pahalı ama ben samsunga sordum rekler fılan daha iyi çıkmak ıstemıyosan da al samsung kullan ışık filan tv şans işi garanti sürende bişe olursa değişirsin hatta 65 inç olanda q67 yerıne kutuda...
valla arkadaşım dün 65du7200 alıcaktı son anda 8 daha verdi qled olan modeli aldı philips söylediğin tv 120 hz olması lazım samsung 50 60 hz
bütçeni bilmiyorum samsung bütçen varsa q70d al 120 hz ps 5 filan varsa iyi olur yok ve olmuycak diyosan samsung tercih edebilirsin du serisi 7000 7200...