Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır. Üst mesajlarda yazdıklarımı tekrar yazmama gerek yok.
Şu an bu linkten 1080p 50fps gayet akıcı trio izliyorum.
http://xc1.vpnip.in:80/live/Kax7PUbqGgUE/cw2e3hjKvnVS/93098.ts
İlk başta zaten bahsettiğiniz m3u adresini iptv uygulamasına girerek açtım, ve rastgele denediğim kanallardan açılanları seçip linklerini aldım göstermek için.
İki gün önce açılan birçok kanal şu an açılmıyor evet, ama önceki mesajımda dediğim gibi bir çok sebebi olabiliyor.
Sadece sorunun...
Net olması için 2025-04-12 11:59 itibariyle ekran kaydı aldım açıldığına dair.
Ama tabi ki bir gün açılan bir gün açılmayan kanallar var ve olacak, parayla satın alsanız da bu olabiliyor.
Bazen max kullanıcı aşıldığı için açılmayabilir, bazen servis sağlayıcı yüzünden açılmayabilir, bazen ip ban...
Sizi anlıyorum fakat bahsettiğiniz bilgi doğru değil.
"Acaba patladı mı?Bende açılmıyor" diyerek sorabilirsiniz, eğer diğer kişilerde de açılmıyorsa zaten ortaya çıkar.
"Bende açılmıyor" demek ile "Patladı" demek arasında fark var.
"Patladı" yazısını okuduktan sonra birisi "Zaten patlamış...
Benim için TiviMate en iyisi ( bazı özellikleri paralı olsa da ). Kullanmaya başladıktan sonra çok alıştım ve başka hiç bir uygulamayı kullanmaz oldum ve bu da ücretli versiyonunu da almamı sağladı. Aldıktan sonra da sonuna kadar hakettiğini farkettim. Siz yine de deneyebildiğiniz kadar...