Arama sonuçlarınız

1. tekkan

Yardım Goldmaster

İstediğin zaman , istediğin şeyi sorabilirsin üstad, zahmet değil şükran duyarız. Saygılarımla.
  2. tekkan

Yardım Goldmaster

Önerim ,bu işlerle biraz olsun uğraşmak istiyorsanız uygun fiyatlı bir tv box almanız . . forumda tv box konusunda her türlü paylaşım yapılmakta istediğinizi bulabilirsiniz. Elinizde ki cihazın son sözü 2013 de söylenmiş , uğraşmaya değer olsa inanın size elimden geleni yaparım , sizde...
  3. tekkan

Yardım Goldmaster

Bu tür linklerin sizin cihazınızda çalışması imkansıza yakın üstad , üsteki yazılı talimatların hepsini yerine getirmiş olsanız dahi, bu tür adresleri sizin cihaza ekleyemezsiniz . eklesenizde bir işe yaramaz.
  4. tekkan

Yardım Goldmaster

Üstad yaşın önemi yok bu merak işlerinde , bu cihazla başlamanız biraz talihsizlik olmuş . İlk sorum elinizde bir server adresi varmı ? varsa bir kaç yerini silip buraya eklebilirmisiniz?
  5. tekkan

Yardım Goldmaster

Ayrıca yaptığınız işlemleri siz resimli olarak buraya koyabilirseniz , eksiklik nerde daha rahat tespit edebilir, yazılı anlatımla karşılaştırma yaparız. Saygılarımla.
  6. tekkan

Yardım Goldmaster

Üstad psikolojik baskı yapıldı :) Tekrar bi araştırıp size yardımcı olmaya çalışırım inşallah.
  7. tekkan

Yardım Goldmaster

Bu konu o kadar eski ki yapay zekanın yaşı kurtarmaz :)
  8. tekkan

Yardım Goldmaster

Haklısın, konuyu sulandırdık biraz :)
  9. tekkan

Yardım Goldmaster

Ufak bir çıtlat belki ben hatırlarım kullanıcı adını :)
  10. tekkan

Yardım Goldmaster

Kullanıcı adım 25 senedir aynı hiç unutmam :) umarım işine yarar evet..
  11. tekkan

Yardım Goldmaster

İndir Plugin zip
  12. tekkan

Yardım Goldmaster

Üyeliğimi halen aktif , hemen bakayım siteye goldmaster için.
  13. tekkan

Yardım Goldmaster

2012 de enigma2 den emekli olduğum site . :)

Geri