Arama sonuçlarınız

1. neocan

Araç multimedya Navigasyon uygulaması

İşte ben de bunu diyorum, oysa o noktada yıllardır baya da büyük br hastane var. Neyse, herkes dilediğini kullanır, başka mesaj yazmayacağım
  2. neocan

Hayır, Floryadaki, koordinatını verdiğim noktayı direkt aratabilirsiniz
  3. neocan

Yok hocam niye tartışma olsun? Sizdeki tomtom nds sürümü sanırım, benimki farklı ama haritalar güncel Sizden ricam, İstanbul Floryadaki Vm Medical Park noktasını aratabilir misiniz? Merak ettim, bulacak mı 40.9903217,28.7973114
  4. neocan

Türkiye haritası vasat altı, cadde isimleri eski, poiler eski. TomTom ve şürekası, sygic vs, Türkiyeyi pek kaale almıyor Siyah harita görüntüsü tomtomun, diğeri yandex, ankara şehir hastanesi
  5. neocan

Her ikisi de internetsiz çalışıyor, google maps, 1 saatlik yolculukta internet açık ve harita indirilmemişse 5-15 mb veri tüketiyor, denenmiştir. Bu arada aklıma gelmişken, İstanbul'da navigasyonun faydası, nerede oturduğunuza bağlı. Mecidiyeköy civarında oturuyorsanız, kuş olsanız navigasyonla...
  6. neocan

İstanbulda ne faydası var ki, açık yol mu var? 12 sene kaldım, her türlü GPS yazılımını kullandım, zerre faydasını görmedim. Herkesi boş yere yönlendiriyor, ora da tıkanıyor
  7. neocan

igo luna, yükledim telefonda çalışıyor, tek kusuru haritası 2021 tarihli
  8. neocan

Google maps, yandex navigasyon, here we go, sygic deneyebilirsiniz. Sygic yaşıklı ama kullndığı TomTom harita oldukça yetersiz.

Geri