Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanirim gtv 11 ve atv 11 mrd team dosyasini kirdim :) data 4gb i deneyim. Ona gore paylasirim.
Atv ve gtv 11 surumunu kirdim sanirim. Data img dosyasini da deneyim. Ona gore paylasirim.
13 tanıtımı para verirsen gönderiyorlar sanırım baglantıyı. 8k destekliyor codecler filan diyor bakarsınız.
bu tüm sürümleri ve değişikliklerin bilgisi yer aliyor.
bu link indirme linkleri sadece 13 yok. 11 ve 9 var.
Kırabilen varsa bunları denenebilir. En azından farkli sürümler.
Sitesinde var zaten linkleri. Ordan 9 ve 11 surumleri indiriliyor. 13 bagis yaparsan veriyorlar. Demo derken 2 gblik dosya hepsi full bence sadece bypass edilirse kullanilabilir.
Bu 13 atv yapanlarin sistemi digerininkinden farkli. 11 atv gtv ve 9 var. Ses hepsinde cikiyor. Tam atv gibi ama para istiyorlar sanirim menuler kapali gibi menuleri actim en son bu sefer de karnelden flash bellek idsi veya sistem idsinin icinden bagis yapin vs diyordu. Var mi elinde duzgun...
Bilgilendirme amaciyla yaziyorum. Bluetooth calismiyorsa tplinkin ufak bluetootundan aldim cok guzel calisiyor. Kumanda kulaklik vs calisiyor. Cihazi yeniden baslatinca kumanda bagli kaliyor. Laptoptaki bluetooth baglanmiyordu, baglansa da yeniden baslatinca tekrar eslestirmek gerekiyordu vs...
Bu portlardaki en buyuk sikinti ince ayarlari olmamasi. Lineageos var rasperrypi icin mesela. Tonlarca ince ayari var. Ekran cozunurlugunden trwp ye kadar. Lineageos u portlasalardi daha iyi olurdu 😆 tosanthony discordu nedir acaba?
Sizde Intel NUC Kit BOXNUC5CPYH var sanirim. Nasil peki kullanimi? Bunin icin laptop degil de mini pc almayi dusunuyorum ama kararsiz ve belirsizlik var su anda. Gmktec n97 yada dark n100 arasinda. Dark n100 8k video bile aciyor diyorlar. Guc tuketimleri 5v ile 15 v max efsane dusuk. Cezbeden...
Dikkatli okursaniz data cozumu burda yaziyor.
120 gb kablolu sata ssd ile yapin varsa. Usb iskence ve baska yontem soyleyim sata varsa. Usb ile de olur ama yavas. Kurulumu kolaylastirmak adina bu yontemi deneyin rufus kullanmadan ve data dosyasini istediginiz boyutta arttirmak icin. 300 veya...
Denemedim ama kuruluyor. Ayni islemi windowsu silmeden deneyebilirsin. Harddiskinde 500 mb fat32 yer ac 30-40 gb ta ntfs yap. Dosyalari yukarda yazdigim gibi yap. Menu gelir. Nvm ssd de calismadi bende. Ssd de usb de hdd de calisiyor.
32gb
64gb
Yada telegram kanalindan yeni surum isolari ve data dosyalarini indirebilirsin.
https://t.me/Android_roms_x86
En ustteki kanal bilgisine tikla dosyalar var ordan da indirebilirsin.
Benim asil merak ettigim bu mini pc ler var. Gmktec gibi dark gibi. Elinde ondan olup ta deneyen oldumu? Ve sikintisiz calisiyor mu? Cok az elektrik tuketimi var ve piyasadaki iyi boxlar zaten 5 bin tl den basliyor. Onun yerine bunlardan alip denemek istiyorum ama deneyen varsa bilgi paylasirsa...
120 gb kablolu sata ssd ile yapin varsa. Usb iskence ve baska yontem soyleyim sata varsa. Usb ile de olur ama yavas. Kurulumu kolaylastirmak adina bu yontemi deneyin rufus kullanmadan ve data dosyasini istediginiz boyutta arttirmak icin. 300 veya 500 mb 1. partition olusturun fat32 olacak. Geri...