Arama sonuçlarınız

1. Latte

Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Bios'unuzu bilmiyorum ama Advanced sekmesi altında üç seçenek var. Intel VTX, Intel VID ve Display Mode. Display Mode altında iki seçenek var: Optimus ve Discrete GPU Only. Discrete GPU Only olanı seçerseniz bilgisayarınız sürekli olarak harici ekran kartında çalışır. Optimus seçili olursa ise...
  2. Latte

Root için SuperSU'ya girip hangi dosyaya root izni verecekseniz alt ortadaki simgeye basıp sağ üstten üç noktaya bastıktan sonra dosya seç diyerek seçtiğiniz dosyay root izni verebilirsiniz. SuperSU'da süre ayarı vardır o süre boyunca rootlu sayılır uygulamalar o yüzden o süreyi de biraz...
  3. Latte

Hocam teşekkür ederim. Ama telegram ise mevzu ben yokum o konularda ;)) Zaten box cihazım var. WSA da fazlasıyla yetiyor geliştirmede. USB 3.0 64 GB olanı da harcamak istemedim. Diğer USB'lerde genelde Windows setupları varken birini gözden çıkarttım da denedim ama USB 2.0 ya da 16GB olması...
  4. Latte

16GB Kingston USB 2.0 bellekte tek seferde çalıştı. 6.9 10-15 dakika 6.7 ise maksimum 10 dakikada kurulumu tamamladı. İlk açılışta güncellemeleri olduğu için PlayStore ile güncellemeleri yapın. Geri gitmek için ESC, ana ekrana tek seferde dönmek için Windows tuşu. Harici ekran kartı yerine...

Geri