Arama sonuçlarınız

1. LAperdesi

Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Videodaki yönergeleri takip ederseniz çalışır!
  2. LAperdesi

Bunun televizyonunun işletim sistemiyle alakası yoktur. Kurulumu bir bilgisayara yapıyorsunuz be bilgisayarın HDMI çıkışından televizyonunuzun HDMI girişine bağlayarak görüntüyü bilgisayardan televizyona aktarıyorsunuz.
  3. LAperdesi

Tekrar merhabalar, Direkt bilgisayardan çalışan Android Tv kurmak isteyenler arkadaşlar... @Sinetech dün akşam itibariyle kanalında konu ile ilgili yeni videosunu yayınlamış bulunmaktadır. :D 🤓:cool...
  4. LAperdesi

@dehakan7 o değil de... Adam 60gb veriyi 70mb a sıkıştırmış valla pes! :cool:
  5. LAperdesi

hakan abi şu 64gb vs data linklerini yazabilir misin bize Telegram kanalları çok çetrefilli, bulamadım dosyaları
  6. LAperdesi

Bende de aynı problem olmuştu ilkinde, 1buçuk saat kadar sabırla bekledim, sonunda reseti bastım, (baştan 3. seçeneği deneyin)
  7. LAperdesi

aynı problem bende de var, şu 64gb olan datayı indirip bir de onunla test edeceğim.
  8. LAperdesi

Dell Laptopa kurdum ve ekran çıkışından büyük monitöre bağladım, seçeneklerde external seçimlerinden hepsinde aynı problemi verdi lakin normal seçeneklerde açıldı. Ama bu sefer de laptop ekranını pasif edemedim (yani kapatamadım) illa ki problemler çıkacaktım sonuçta yeni. Olası tavsiyelerim:
  9. LAperdesi

@Sinetech 'in 4 Nisan 2025 tarihinde kanalında yayınladığı, USB bellek üzerinden çalışan ve tam anlamıyla “Tak-Çalıştır” mantığıyla işleyen Google TV’yi, yaklaşık 3 saat önce videodaki adımları birebir uygulayarak kurdum. Kurulum sonrası laptop üzerinden harici ekrana da aktararak test ettim...

Geri