Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun televizyonunun işletim sistemiyle alakası yoktur. Kurulumu bir bilgisayara yapıyorsunuz be bilgisayarın HDMI çıkışından televizyonunuzun HDMI girişine bağlayarak görüntüyü bilgisayardan televizyona aktarıyorsunuz.
Tekrar merhabalar,
Direkt bilgisayardan çalışan Android Tv kurmak isteyenler arkadaşlar...
@Sinetech dün akşam itibariyle kanalında konu ile ilgili yeni videosunu yayınlamış bulunmaktadır. :D 🤓:cool...
Dell Laptopa kurdum ve ekran çıkışından büyük monitöre bağladım, seçeneklerde external seçimlerinden hepsinde aynı problemi verdi lakin normal seçeneklerde açıldı. Ama bu sefer de laptop ekranını pasif edemedim (yani kapatamadım) illa ki problemler çıkacaktım sonuçta yeni.
Olası tavsiyelerim:
@Sinetech 'in 4 Nisan 2025 tarihinde kanalında yayınladığı, USB bellek üzerinden çalışan ve tam anlamıyla “Tak-Çalıştır” mantığıyla işleyen Google TV’yi, yaklaşık 3 saat önce videodaki adımları birebir uygulayarak kurdum. Kurulum sonrası laptop üzerinden harici ekrana da aktararak test ettim...