Arama sonuçlarınız

1. A

Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Eger Bios dan USB den baslatma olayını soruyorsanız: bu videoyu izleyip yaptım. TV Box cihazları programları ve uygulamaları hakkında sıfır bilgiye sahibim. (Sımdıye kadar VLC player m3u listeleri ile TV kanallarını seyrdiyordum) Video da anlatılılanları uygulayarak işi bir noktaya kadar...
  2. A

Cok sükür bios dan USB reboot olayını çözdüm. Programıda labtop a kurdum. Wifi- Network internet olayı da tamam. tv ye yansıtmalı olarak da kullanabiliyorum. Sadece Youtube da ses cok cok kısık. Ses olayını ve inat tv vb uygulamaları da yuklemeyi cozebilirsem guzel olacak.
  3. A

Benim laptop Lenova Thinkpad E580 Ben boot menude boot seceneklerini bulup değistiremedim. Boot list icin F12 yazıyor. Ama f12 basınca liste falan yok. Siz usb den boot onceligini nasıl ayarladınız acaba?

Geri