Arama sonuçlarınız

1. O

Android TV için en iyi maç izleme uygulaması nedir?

reis sen de haklısın ama benim için maç, dizi, film şöyle birşey bedavaysa izlerim. Birde şu var örneğin arkadaş ortamında sohbet oluyor ben diyorum şöyle oldu böyle oldu arkadaşın hoşuna gidiyor anlatıyorum ben öyle uğraşamam diyor direk abone oluyor hem de firmanın reklamını yapmış oluyorum.
  2. O

O konudan bilgim var🤣
  3. O

ben zaten orada takılıyordum, cloudstream'e patron vavoo yapınca burada da takılmaya başladım. ben çıkarıma bakarım isteyen istediğini banlar çok da umrumda değil.
  4. O

olurmu kardeşim ben sinetech reisi senelerdir takip ediyorum hatta komple dünyayı takip ediyorum. reddit var mesela en baba forum orası
  5. O

reis benim futbola ilgim şu şekil bakarım elektrik alamazsam izlemem bile, zaten çok futbol fanatiği olsam direk orjinal alırım, hatta ssport bende orjinal
  6. O

zevkler renkler kardeşim, biz patron ve latteciyiz
  7. O

televizo'nun üstüne ümit tv yazmış olması çok komik. yayınla m3u yine televizo modlarsan onu yayınla bu nedir abi. kurduğum gibi sildim
  8. O

reis onda girişte reklam var. aynısı gpik zaten burada patron reis modladı yine apk repo ve globalmodz modladı.
  9. O

Daha iyisini bulabilseydim bir dk daha goremezdin beni burada🤣
  10. O

Abartilmicak gibimi kardesim daha iyisini soyle bugun bu isi bırakıyorum🤣
  11. O

Vavoo tek gecerim. Hem websitesi, hem cloudstream eklentisi hem m3u olarak kullaniyorum. Ikisi patron kaynakli sorun oldumu buradan cekinme sor patron reis maksimum 5 dk'da donuyor

Geri