Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyse hocam fikir alışverişinde bulunduk, anlaşırız veyahut anlaşamayız sorun değil, herkes kendine göre haklıdır, saygılarımı sunarım.
Hocam halbuki yukarıdaki mesajımda açıklamıştım zaten onu kastetmediğimi, böyle bir iddia yok ,tekrar okumanızı tavsiye edebilirim.
Bu durum maalesef bu...
Hocam eyvallah da mesele "burada paylaşıldı ve birden bire 10bin kişilik kapasite doldu o yüzden üyelik kapatıldı" değil.
Bu yayınların domain sahipleri tahminimce arada bir kontrol ediyorlardır bir yerlerde paylaşım olmuş mu diye, ben en basit mantıkla domaini arattım ve burası çıktı.
Bu...
Hocam iyi hoş diyorsun da paylaşılan hesaplar kapandıkça da içeriğe erişme özgürlüğümüz gidiyor, o saatten sonra mesajı görüntüleme özgürlüğüm olsa kaç yazar?
Bu arada spoiler yapılsa da indexleniyor çünkü spoiler'ın altındaki veri zaten sayfanın kodunda var, spoiler sadece görsel.
Haklısınız olay kullanıcı da bitiyor ama eklemesi çok uğraş gerektirmiyorsa "beğeni ile görüntüleme" özelliği bir seçenek olarak bulunsa zararı olmaz diye düşünüyorum.
Hesap paylaşımı yapılan forumların çoğunda bu özellik olduğu için sürekli oralarda takılanlar en azından alışkanlıklarını...
Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
Diğer forumlar...