Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıyorum vpn yada dns uygulaması ile bakın uygulama ile diyorum yani öyle bir şekilde bağlanmaya çalışınca vpn olarak görüyor inat dns programı ve kapatmanı söylüyor uygulama açılmıyor
Sizin dediğinizi de biliyorum hocam ama bazı cihaz ve internetlerde a(atıyorum eş dost wifi'sinde yada dışarda bir cafenin wifisinde) hata veriyor bağlanmıyor yani ben böyle bir sorunla karşılaşmıştım
Uygulama ile kullanım yapılacak ise tavsiye etmem çünkü inat tv olsun bilgin tv felan açılmıyor ve benim verdiğim dns ile onlar sorunsuz açılıyor vede reklamlarla hiç karşılaşmadım
Merhabalar, Hangi marka model olduğu farketmeksizin cihazlarınızda reklam engelleyebilirsiniz,arkadaşlar tek yapmanız gereken cihazınız için dns veren firmanın sitesinden dns adresi almanız ve cihazınızın dns ayarları kısmına eklemeniz yeterli olacaktır benim denediğim hemen hemen çoğu...