Arama sonuçlarınız

1. patr0n

Yeni güncel m3listesi kasma donma yapmıyor bizat kendim tek tek denedim buda bnden olsun

Hocam ben fener'in maçı olmadığı vakit tv izlemiyorum o yüzden aktif olarak kullandığım link yok fakat vermiş olduğum linklerden seçip kullanabilirsiniz eğer ki hepsinde ara ara drop giriyosa sorun internetiniz ilede alakalı olabilir
  2. patr0n

Yeni güncel m3listesi kasma donma yapmıyor bizat kendim tek tek denedim buda bnden olsun

Hocam ondan bahsedilmiyor izlerken ara ara drop giriyo ondan bahsediliyo
  3. patr0n

Hocam vodafone alt yapısı ile internet kullanıyorum vpn açmadan bein kanalları açıldı farklı bir vpn deneyin isterseniz
  4. patr0n

hocam bahsettiğiniz yöntemi kullananlar var evet ama herkes bilmiyor o yüzden direkt txt olarak atmanız veya url ekle seçeneği ile eklemeniz daha sağlıklı
  5. patr0n

hocam bu linkleri topluca böyle yapıştırmayın linkleri url ekle seçeneği ile ekleyin veya hepsini bi txt belgesi haline getirin öyle bırakın kopyalamak zor oluyo emeğinize sağlık

Geri