Arama sonuçlarınız

1. Thanos

MAC Adresinden Dönüştürülmüş M3U listesi.

Sorunu anladım. Size en son verdiğim DNS adresi sizde her ne kadar banlı gözükmese bile; DNS'nin akış aldığı İP adresini bloklamış, kurnazlar. :) Bu panel İP adresi değişikliğine gitmediği sürece engelli olacak gibi görünüyor. Çok bilinen bir panel olduğu için; hışımla yürümüşler panele. :)
  2. Thanos

Eskiden benim de böyle kullandığım dönüştürücüler vardı ama bütün portallarda işe yaramıyordu. Bu paylaşımı ben de gördüm ama denemedim. Siz denediniz mi, işe yarıyor mu?
  3. Thanos

Aslında ben de bilmiyorum ama biraz zeka ve biraz da yapay zeka ile yapılabilir. Tek akış urlsi üzerinden yapılabilir. Tabii bu listeyi indiren dediğim şekilde yapmamıştır. Bir de her liste de bu şekilde inmez diye biliyorum; Farklılık gösterebilir.
  4. Thanos

SuperSansür'de de açıldığına göre; listeyi ve URL adresini yeni DNS adresi ile güncelledim.;)
  5. Thanos

Bende de var, teşekkür ederim.
  6. Thanos

Bu DNS adresini deneyin. ( http://89.33.14.39:25461 ) Vodafone mobil de bile çalışıyor. Bu sizde çalışıyorsa '' Manalı kılarız'' :) değiştirirm adresi, öyle paylaşırım.
  7. Thanos

O zaman sizde açılan DNS adresini bulana kadar devam... :)
  8. Thanos

Şu adresi deneyebilir misin? Bu sayfa sizde ( Unauthorized) Diye VPN'siz açılıyorsa; DNS bununla değiştirin ( http://drk.yasar.tv:25461/ ) açılması lazım.
  9. Thanos

Teşekkür ederim. Sanırım bu dns adresi bazı ISS'lerde engelli. TURKNET'de açıldı, sorun yok. DNS adresi değiştirlirse; Diğerlerinde de açılır. ( Yan Panel )
  10. Thanos

Mac adresinden dönştürülmüştür. Nasıl liste halinde indirildiğini bilmiyorum ama liste bozulmuştu, tekrardan çalışmasını sağladım. Güzel liste, ara ara ben de açıp bakıyorum. Her kanalın birden çok alternatifi var. Patlayana kadar, bir alternatif olarak kullanın derim. Win VLC'de denendi...

Geri