Arama sonuçlarınız

1. Latte

MAC Adresinden Dönüştürülmüş M3U listesi.

İşin doğrusu denememiştim. Sorun olursa da paylaşan kişiye yazarlarsa nedir ne değildir söyler diye de aldırış etmemiştim ;)) Nasıl sorusuna cevap oluyorsa "ol is vel" derdim yani. Tabi elektrik süpürgesi devreye girmeyecekse :)
  2. Latte

https://forum.sinetech.tr/konu/baron66-mac-to-m3u-list-indir.3197/ @Baron66 paylaşmıştı uygulamayı. Bir kontrol edin isterseniz.
  3. Latte

Bilgisayarda hala vpn gerekiyor. Belki kullanılan cihaza göre değişecektir ama ben yine de gerektiği taktirde vpn ile kullanmaya razıyım, teşekkürler. :D
  4. Latte

Unauthorized geldi ;))
  5. Latte

Teşekkürler ama bende açılan başkasında açılmayacaksa yine manasız olacaktır. TTNET veya başka bir sağlayıcı için yani. Ayrıca benim için vpn kullanmak zorunda olmak sorun değil. Bedavasını bulup da dahasını da isteyenlerle alakam bile yoktur 😅
  6. Latte

aidiyet... ;)) direkt olarak bu şekilde açılıyor.
  7. Latte

O halde en azından Superonline fiber kullanıyorum ve vpn olmadan açılmadı diyeyim kullanacak olanlara yardımcı olabilmesi açısından (y)
  8. Latte

Bilgisayarda televizo ile test ettim. İlk yüklemede hiçbir kanal açılmadı fakat VPN ile (UrbanVPN - Danimarka) seçince açıldı. 4594 kanal ve güzel liste teşekkürler @Thanos 👌

Geri