Arama sonuçlarınız

1. S

Altyazılı Film ve Dizi İzlemek İçin En İyi 27 Uygulama

Sayfa açılınca aşağıda link yarat diye bir bölüm var.Oraya tıklayınca download linki açılıyor ve ücretsiz indiriyorsun.
  2. S

Meşakkatli iş.Stremio,Cloudstream gibi uygulamalarda böyle bir şey yok.Bunun da öyle olduğunu düşündük doğal olarak. Onlar yapıyorsa bunlarda yapmıştır dedik.Ama olmamış.Bu arada hepimiz mürebbiyelerle büyümediğimiz için yabancı dil bilgimiz maalesef yok😁
  3. S

Bunların bir telegram topluluğu var.Ekrandaki qr kodu okutup oraya yönlenip üye olabiliyorsunuz.Kodu okutup sayfayı açtım telefondan.Ama gel gör ki maximum üye sayısına ulaşıldığı için gruba katılamadım.Eğer katılabilseydim oraya soracaktım ama o da yalan oldu.
  4. S

Ok.Bekleyelim madem.Benim tahminim ayrı bir eklenti vs birşey olmalı.Çünkü ayarlarda altyazı ayarlarında dil tercihi falan yok.Font arka plan vs var.Yalnız cidden çok kaliteli ve akıcı görüntüsü var.Yani bu altyazı işini çözemezsek yazık olur.Çözersek de Süper olur:)
  5. S

On stream yükledim.Gayet güzel.Fakat altyazı seçeneği ya İngilizce ya da yok seçeneği seçilebiliyor.Altyazı indir seçeneği falan da yok.Bunu nasıl çözebiliriz?

Geri