Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok hocam zaten oyun oynamayacağım arkadaş 4gblık değil dedi, bende 4gbye oyun için mi ihtiyaç duyuyorsunuz diye sordum yoksa oyun oynayacağımdan değil 4gb ile ne yapılabilir diye düşündüğümden :), uydunun artısı keyif anladığım kadarıyla teşekkür ederim
araştırma yaparken bi konuda görmüştümde 24 aylık iptv veriyor daha sonra trendyolda sorulan sorularada evet 24 aylık freeiptv veriliyor denmiştide ona dayanarak sordum
hocam alıcıyı almaya gerek varmı ayriyetten zaten iptv ile fln iş çözülmüyormu ayrıca öğrendiğime göre 24 ay iptv veriyolarmiş bide 12 aylık tv+ doğrumudur bu durum
Bu cihazi almayi dusunuyorum, kullanan varmi acaba yorumu nedir alinir mi, km2 pro almak ile bunun arasındayım, dreamstar daha iyi fiyatina gore diyorlar, bazilarida dreamstari 4 5 saat kullaninca isiniyor kapanıyor diyor oyle birsey varmi