Arama sonuçlarınız

1. D

Dreamstar nova

bu aslında uydu alıcısı google arayüz olmayan cihaz mesela ben tercih etmem netflix4k filan problem yaşamak filan ilerde 4199 filan fiyatı amazon da gördüm cihaz bence tamamen ihtiyaca göre almak en mantıklısı bir uygulama ortalama 20 30 mb eklentileri ile hadi maximum 150 olsun o da tarayıcı...
  2. D

Dreamstar nova

yani bu modem için de box içinde aynı telefon içinde kapatıp açmak cihazı rahatlatır benim fikrim bu yönde o yüzden akşam kapatır sabah açarım
  3. D

Dreamstar nova

ya ben button maper ile tuş atayıp kapatıyodum aslında tam kapatma var ama en son mouse olmadan mı basmıyodu mouse da var gerçi de kumanda ile kapanmıyodu son guncellemede bende fişi çekiyorum alışkanlık tv nin bile çekerim bazen fiş zor bir yerde olmadığı için :D
  4. D

Dreamstar nova

hocam ne cihaz alıyosan al kullan dreamstar da olur next de mi de bunların hepsini alan kullanan yüzlerce yorum yazan insan dolu oyun oynamıycaksan hangisi fiyat olarak işine geliyosa al gitsin 2gb ram yeter cihazı ben genelde fiş den çekerim kullanmıyınca böylece arka plan şu bu açıksada 0...

Geri