Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paraya kıyarım alırım derseniz Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box veya Mecool Km7
Diğer türlü Nova. Amlogic işlemcilerden şaşmayın. Allwinner'lar sabıkalı daha yeni yeni kendini düzeltiyor.
Ben power menu shortcut kullanıyorum. Novanın ayrıca IR özelliği olduğu için power menu shortcut ile cihazı tamamem kapatıyorum yani uykuda beklemiyor. Uzaktan kumanda ile de açtığımda sıfırdan açılıyor.
Boxda playstorede bulamamıştım uygulamayı internetten kendim indirip kurmuştum.
Playstore...
Cihaz android 12 yakında android 14 güncellemesi olacak. Ayrıca android sürümünün çokta bir önemi yok boxta bence. Bende halen android 9 cihaz bile var çatır çatır çalıştırıyor herşeyi
Uydu aparatını almak veya almamak size kalmış. Alışkanlık işte illa uydudan seyretmek istediğimiz için aldım. Diğer malum kalnalları ya m3u olarak yada hazır programlarla seyrediyorum. Oyun oynamadığım için birşey diyemem bilgisayar varken boxta oyun garip geliyor bana.
Mutfaktada Aliexpressden...
7/18 açık benim cihaz. Sıkıntı yaşamadım. Bende c-type uydu alıcısıda var. Ben memnunum. Daha önce dsmart vardı kapattırdım dreamstarı alınca görüntü biranda daha canlandı. Daha önce çok düşğk çözünürlükteki cihazla tv seyrettiğim için dreamstart nova premium geldi bana