Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyi açarsam anlamadım o kısmı? Mesajlar ise açık zaten.
Ama forumda bir konuda yazdıysanız, VPN olmadan açılıyorsa ve sürekliliği varsa listenin eklenti olarak diyorsanız eğer eklerim seve seve.
Ben express VPN kullanıyorum. Modlu olanı ama olmasa da aynı işe yarar.
Az önce csdeki eklentileri test ettim maç başlamadan.
Daddylive içindeki alternatif ve alternatif 1
Direkt Daddylive Turkey 1
TOGrup içindekilerin hepsindeki mor 1 olanlar vs açıldı yine Belçika seçimiyle.
En önde giden...
Eğer bahsettiğiniz şey daddylive'in benim alıp kullandığım m3u listesi ise verebilirim ama cloudflare yapabilir misinden kastınız worker ile proxy üzerinden oynatmaksa onu siz ayarlamalısınız. Yine de ücretsiz worker kullanacaksanız ki muhtemelen öyle olur kapasitesi doldukça yenilemeniz gerekir...
Şu anda benim DaddyLive linkleri de çalışıyormuş. 19 saat önce güncellemiş bot.
UrbanVPN Crotia seçiliydi direkt açıldı.
İlk mesajdaki kısa bağlantı adresini göremeyen olursa 😅
https://tinyurl.com/dl-beinsportstr
Kardeşim bu listeler geniş olarak varlar github'da birilerinin repolarında. Onlar otomatik olarak çekiyorlar listeleri ben de onlardan sadece istediğim kanalları ayıklayarak alıyorum listeleri ve kendi repomda farklı isimlerde dosyalar oluşturarak kullanıyorum.
Böyle bulduğun sürekli...
Listeleri otomatiğe bağladım.
Orijinal listeden sadece TR mor kanallarını alıp ekliyorum ve Events kanallarının hepsini çekiyorum.
URL adresleri sabit olacak yani.
Liste çalışıyor olduktan sonra elbette. Şu anda VPN ile de olsa çalışıyor mesela. Otomatiğe alırsam eğer liste içerisinden sadece mor türkiye kanallarını belirli aralıklar kontrol ettirip listeyi yeniletmiş olurum. Yani eğer url adresleri değişirse veya header bilgileri değişirse elle müdahale...
Sadece mor kanalların Türkiye kanalları ve DaddyLive Events tüm listesi.
Otomatiğe aldım listeyi. 2 saatte bir kontrol edip güncelliyor listeyi orijinal liste içerisinden ayıklama yaparak.
URL ile kullanmak isteyenler için:
Sadece Mor Spor kanalları
Daddylive Events kanalları
VPN...