Arama sonuçlarınız

1. Latte

DaddyLive Türkiye 4 adet Mor Kanal ve Events

Rica ederim iyi eğlenceler 🖐️
  2. Latte

Hangisini deniyorsunuz yani hangi adresi?
  3. Latte

DM kapalı değil ki ve mesaj gelmemiş hiç. Sistemsel bir sorun mu var bilemiyorum ama ;))
  4. Latte

Nereden attığınızı anlamadım ki. Yani attım diyorsunuz ama ben göremiyorum o yüzden sordum ;))
  5. Latte

Neyi açarsam anlamadım o kısmı? Mesajlar ise açık zaten. Ama forumda bir konuda yazdıysanız, VPN olmadan açılıyorsa ve sürekliliği varsa listenin eklenti olarak diyorsanız eğer eklerim seve seve.
  6. Latte

@emayhi Yeni kısaltmış adres events için: (VPN gerekmez) https://tinyurl.com/events-dl
  7. Latte

Events listesini mi istiyorsunuz?
  8. Latte

Ben express VPN kullanıyorum. Modlu olanı ama olmasa da aynı işe yarar. Az önce csdeki eklentileri test ettim maç başlamadan. Daddylive içindeki alternatif ve alternatif 1 Direkt Daddylive Turkey 1 TOGrup içindekilerin hepsindeki mor 1 olanlar vs açıldı yine Belçika seçimiyle. En önde giden...
  9. Latte

VPN gerekiyor evet ve maalesef. Fakat genelde ülke seçiminde Danimarka, Belçika vb ülkelerde hemen açılıyorlar bende.
  10. Latte

Teşekkürler ve iyi eğlenceler 🤟
  11. Latte

Eğer bahsettiğiniz şey daddylive'in benim alıp kullandığım m3u listesi ise verebilirim ama cloudflare yapabilir misinden kastınız worker ile proxy üzerinden oynatmaksa onu siz ayarlamalısınız. Yine de ücretsiz worker kullanacaksanız ki muhtemelen öyle olur kapasitesi doldukça yenilemeniz gerekir...
  12. Latte

Şu anda benim DaddyLive linkleri de çalışıyormuş. 19 saat önce güncellemiş bot. UrbanVPN Crotia seçiliydi direkt açıldı. İlk mesajdaki kısa bağlantı adresini göremeyen olursa 😅 https://tinyurl.com/dl-beinsportstr
  13. Latte

3 player gördüm eğer doğru sitedeysem. 2 playerda da aynı yayın var. 3. player oynatmıyordu. Doğru mu şu anda?
  14. Latte

Kaynak adresleri farklı kişilere aitse her birini yazarsanız hepsini tek dosyaya ekletebilirim sanırım.
  15. Latte

Kardeşim bu listeler geniş olarak varlar github'da birilerinin repolarında. Onlar otomatik olarak çekiyorlar listeleri ben de onlardan sadece istediğim kanalları ayıklayarak alıyorum listeleri ve kendi repomda farklı isimlerde dosyalar oluşturarak kullanıyorum. Böyle bulduğun sürekli...
  16. Latte

Listeleri otomatiğe bağladım. Orijinal listeden sadece TR mor kanallarını alıp ekliyorum ve Events kanallarının hepsini çekiyorum. URL adresleri sabit olacak yani.
  17. Latte

Liste çalışıyor olduktan sonra elbette. Şu anda VPN ile de olsa çalışıyor mesela. Otomatiğe alırsam eğer liste içerisinden sadece mor türkiye kanallarını belirli aralıklar kontrol ettirip listeyi yeniletmiş olurum. Yani eğer url adresleri değişirse veya header bilgileri değişirse elle müdahale...
  18. Latte

Bota bağlayabilirim bu listeyi, yenilendikçe sadece bu kanalları çekerim yenilenmiş olarak. Yeter ki çalışıyor olsunlar.
  19. Latte

Sadece mor kanalların Türkiye kanalları ve DaddyLive Events tüm listesi. Otomatiğe aldım listeyi. 2 saatte bir kontrol edip güncelliyor listeyi orijinal liste içerisinden ayıklama yaparak. URL ile kullanmak isteyenler için: Sadece Mor Spor kanalları Daddylive Events kanalları VPN...

Geri