Arama sonuçlarınız

1. tekkan

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Aynen üstad baktım şimdi . zaten yazılımı koysalar bile tuner farklı ise sorun yaşayabiliriz.
  2. tekkan

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

@neos11 Cihazın içindeki stok soğutucuyu söktüm yerine daha büyük bir pasif soğutucu taktım. Şu an boşta 40-45 arası stabil , yükte 60 'ı geçmedi , cihazı en çok zorlayan kısım uydu kısmı .sana yazdığım ufak tefek sorunlar düzeltilirse , kullanımı zevkli bir cihaz haline gelecektir.
  3. tekkan

Ben 40 ile yükte max 60 arasına çekerim ısıyı. onun haricinde cihazı beğendim. H618 zaten benim fazlasıyla aşina olduğum bir işlemci . cihaz'da Android 12 bu arada
  4. tekkan

Hepsini çoktan yükledim üstad hatta içindeki adresleri çalıp televizo'ya aktardım . kumanda dreamstar novanın kumandasını eşledim çalışıyor . ama !! cihaz yanıyor üstad . üzerine hemen fan bağladım 75'den 55 dereceye zor düşürdüm .cihaz boşta 55 çok fazla , soğutma için revizyon gerekiyor yoksa...
  5. tekkan

Yükledim üstad şu an için bir sorun görünmüyor. ayrıca son sürüm 1.0.54 ile geldi cihaz.
  6. tekkan

Bakalım ,çarşı da uygun fiyat da bulup alırsam , nacizane görüşlerimi paylaşırım
  7. tekkan

Uydu tarafını çıkarttığımızda en az 20 tane müadili var , bu şekilde bile fiyat olarak hepsinden kesinlikle uygun. Teşekkürler bildirim için .
  8. tekkan

Yarın çarşıya gidiyorum @neos11 sana güveniyorum.

Geri