Arama sonuçlarınız

1. neos11

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Cihaz android 12 . Kanallara picon yapılmıyor uydu ayarlarında bu ayar yok. İleride gelebilir.
  2. neos11

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Cccam vs biskey oscam bir kaç başlık daha var cihazda ayrı bir app koymuşlar yükledim geniş kapsamlı güzel.
  3. neos11

Max olanı koymamışlar hiremco destekte düz matrix 4k yazılım var
  4. neos11

Kendi sitesinde destek yazılım kısmında oluyır bakmadım bak istersen. Ota olarak veriyorlar image olarak yazılım yüklemek kılayda ota zor . Aslında yazılımcılar var forumda apk ile uğraşanlar otaları image yapsalar bu yazılım yükleme konularına girseler iyi olur
  5. neos11

Hiremco matrix 4k max yeni model çıkmış işlemci aynı sadece uydu tuner yenilenmiş. Bu cihazın yazılımını bu cihaza yükleyebilsek harika olur. Android 12 yazıılımı.
  6. neos11

Aynen fake 14 denilmiş ayıp etmişler. Android 12 oturaklı versiyon yüklü. Hiremco matrix 4 k ya göre yarı fiyatına olduğu için tercih etmiştim. Ben uydusuz box sevmem herşey tek noktadan elimin altında olmalı. Aliexpreate çok güzel cihazlar var fakat 30 euro ya limite takılıyor. Artık bunlar...
  7. neos11

Aynen işlemcisinin dezavantajı çok ısınan işlemci . Fakat tunerli 4 gb ram li box olarak ideal.
  8. neos11

Kumanda hem kızıl ötesi hem bluetoth , bluetooth kumanda tanıtumınıda yapın. App storenda iptv apksı var ücretsiz ulusal tüm kanallar var.
  9. neos11

Hayırlı olsun. Live tv test yazılımı yeni versiyonda yine uyduda sea görüntü senkron sorunu var. Normal live tv olanını yükleyin. App store kısmından.
  10. neos11

Gördüğüm kadarıyla yok. Artık pek kullanılmıyor android iptv uygulamaları tercih ediliyor. Sizde eski uyduculardansınız gibi next machinalar. 2000 ler gibi değil artık. Fakat hiremco matrix pro tavsiye ederim uydusu yazılım daha profesyonel onda istedikleriniz var.
  11. neos11

İlk alan ve kullananlardanım. Memnun yeni oldum. Şu an güncellemelerle cihaz düzeldi uydu bölümü takılma donma yapıyordu düzeldi. Şu an gayet stabil . Kanal logo yükleme ayarı yok , farklı bir şekilde yükleniyormu bilmiyorum. Müsait olduğumda benimde aklımda olan bir konu araştıracağım.
  12. neos11

SORUNLARI firmayı telefon ile arayarak uzun uzun yazdırarak bildirmiştim. Şu an yazılım üzerinde çalışıyorlar bu iyi güncellemeler veriliyor. Güzel yanı uygulama mapazasında ücrestaiz iptv vs var keşfetmek gerekiyor. Süper uygulamalar sağdan soldan araştırmaya gerek yok işe yarar uygulamalar...
  13. neos11

Sistem update 1.0.50 ve Live tv 2.03 güncellemesiyle sorun kalmadı donma kasma yok uydu yayınında ses görüntü senkron donma atma yok. App uygulamaları mağazası güncellendi. Mağaza apk sı çok geniş. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz gayet hızlı ve fiyatı çok uygun cihaz 4gb ram . Bilginize
  14. neos11

rot var gibi bir çok işlev kısıtlı müdahale izni vermiyor. Gömülü ana yazılımlar, hiremcodaki gibi root switch başlığı yok
  15. neos11

Bu gün aradım tüm sorunları ve nasıl çözülebilir hepsini teknik deatek çalışananına not aldırdım. Yazılım birimine ileteceğim dedi. Beklemedeyim.
  16. neos11

Bende iade oluşturdum fakat fiyat özellik iyiydi biraz bekleyeceğin. Yarın fobem ışık elektronik tekrar arayacağım buradan bilgilendirme yapacağım.
  17. neos11

Hayır . Live tv güncellemesi değil. Sistem güncellemesi sorun yarattı. Geri alınamaz. Live tv 1.6 alınsada aorun aynı. Live tv şu anki 1.6 1.9 2.0 vrrilen bu sürümlerde aynı hatalar devam ediyor. Genel siatem yazılımında güncelleme yapılmalı.
  18. neos11

Aleyküm Selam , Servisler cihazı görmedik bile diyorlar. Bu gün fobemi aradım telefonları açmıyorlar. Sorun tüm cihazlarda var tuner için bızuk yazılım sorunu. Ürünü alır almaz çalıştığındaki yazılım da sorun yoktu YEREL GÜNCELLEME yapınca uydu bozuldu. Live tv apk 2.0 test işe yaramıyor...
  19. neos11

Yeni verlen live tv test 2.00. Güncellemeside işe yaramıyor UYDU YAYINI İZLENMİYOR. FOBEM yetkilileri düzgün güncelleme verin lütfen.
  20. neos11

Son uzun testlerimi yaptım herşey harika cihaz ana menü geçişler çok seri ve çok hızlı. Takılma donma yok. ACİL DÜZELTİLMESİ GEREKEN SORUN; uydu alıcı yazılımı hatalı live tv test apk de uyumsuz hatalı. Kasma donma senkron sorunıları. Uydu yayın izlenmiyor. Acilen yazılım güncelleme gerekiyor.

Geri