Arama sonuçlarınız

1. F

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Şuanda en makul fiyat 1800tl ben 10gun önce 1482tlye aldım uydutoptan diye bı siteden linki buradan paylaştım 24saat içinde firmanın elimdeki cihazlar bitmiş ama cihaz 10 numara 5 yıldız ben zaten uydu tarafıyla pek fazla ilgilenmiyorum
  2. F

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Teşekkürler hocam biraz araştırdım YouTube ta dijitalevren kanalında 40dk detaylı bir tanıtım videosu paylasmislar kullanıcı arkadaşlar mutlaka izlesinler kurulum ve özellikler hakkında çok önemli bilgiler paylasmislar
  3. F

Muadillerine göre özellikleri ve fiyatı çok uygun Düşünen arkadaşlar bu linki inceleyebilir https://uydutoptan.com/uydu-sistemleri/uydu-alicisi/iptv/prd-fobem-vision-s-hibrit-android-box-uydu-alici-4gb-32-gb-ses-komutlu-114082 şuanda piyasadaki en ucuz fiyat bugün sipariş verdim

Geri