Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla helal olsun size lequnqinq komutların olduğu mesajı sırf vazgeçesiniz diye yazmıştım ama vazgeçmeyip bu işi başardığın için tekrar dan 👏👏 bravo diyorum.. Ne button mapper miş arkadaş :cool:
Malesef haklı çıktım arkadaşlar bu cihazda aynı sayın Sinetech inceleme yaparken benim üsteki yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim .
çünkü aldatıcı hususlar var insanlar yanılmasın..
Bakın bu cihazınızdaki işlemci kodu: GK6323V100C
Yapı numaranız: GK6323V100C PPR1.180610.011
Bu arada işlemci fena degilmiş inceledim biraz 😁
Product Features
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Product Parameters
CPU
Quad-core 64-bit ARM...
Şu an başlıkta yazılı olan cihaz 1.549 lira ki bu fiyat hemen ertesi gün buraya başlık atıldıktan sonra değiştirildi,
bir arkadaşımızda belirtmişti ,ortada büyük yanlışlık var yani 899 liraya alınan cihazlar büyük ihtimal bu
Next Minix Mediabox 5G Android olmayacak..
aksi olursa buraya yazın ..
Üstad mesele isteklerinizi karşılamış olması değil , ben sizin ilk mesajınızda sorununuzun kaynagını biliyordum cihazın aynı olmadığına da % 90 emindim, başlıktaki cihazın müadillerinin içinden geçtim ben bi tuhaflık olduğu için konuyu uzatmak istedim ,insanlar faydalansın diye ..sanırım konu...
Üstad size kısa yoldan bir cevap vereyim , sizin vesilenizle de next in foyası ortaya çıkmış oldu
1- bu cihaza rom --yazılım bulmanız imkansız
2 - cihazın işlemcisi 'goke' hayatımda duymadım GOKE tıkla git
3-erişebilirliği niye kapatıklarını şimdi anladınız sanırım
4- sizin yerinizde olsam ...
Aynısı değil üstad PPR1.180610.011 bu yapı numarası android 9 a ait çekirdek sürümüde eski
cihaz android 14 felan değil yani ilk attığınız resimden anlamıştım eski vi sürüm olduğunu menude tuhaflık var çünkü
Üstad sorunu anladım sırf button mapper için bu zahmete girecekseniz
Yöntem :
Aşagıdaki komutları " " işareti olmadan çalıştırın
ADB minimal araçları veya Android SDK'sı yardımıyla USB hata ayıklama yoluyla çalışan ADB kabuk komutları hakkında bilginiz olmalı (eğer bilmiyorsanız lütfen...