Arama sonuçlarınız

1. tekkan

Next Minix Mediabox 5G Android TV Box - 2GB RAM, 32GB Hafıza 899 TL

Yine ufak bir yanlış anlaşılma var (konu genelinde) yeri geldiğinde düzeltme yapar açıklık getiririm ki bu şart..
  2. tekkan

Çinde üretilmişlerin Ağababası diyebiliriz..
  3. tekkan

şimdi gördüm üstad ben aslen oralıyım geçen hafta ordaydım..
  4. tekkan

Valla helal olsun size lequnqinq komutların olduğu mesajı sırf vazgeçesiniz diye yazmıştım ama vazgeçmeyip bu işi başardığın için tekrar dan 👏👏 bravo diyorum.. Ne button mapper miş arkadaş :cool:
  5. tekkan

Bütün resim ve belgeler üstte mesajlarda aksini iddia eden beni bulsun :cool: next yetkilileri dahil..
  6. tekkan

Kesinlikle yapmalısınız ayrıca size gelen cihazların üstünde ve resmi next sitesinde verilen bilgiler yanlış ve eksik..
  7. tekkan

Malesef haklı çıktım arkadaşlar bu cihazda aynı sayın Sinetech inceleme yaparken benim üsteki yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim . çünkü aldatıcı hususlar var insanlar yanılmasın..
  8. tekkan

Nasıl çözdünüz anlatın üstad, ufkumuz genişlesin :cool:
  9. tekkan

Bakın bu cihazınızdaki işlemci kodu: GK6323V100C Yapı numaranız: GK6323V100C PPR1.180610.011 Bu arada işlemci fena degilmiş inceledim biraz 😁 Product Features —————————————————————————————————————————————————————————————————————————— Product Parameters CPU Quad-core 64-bit ARM...
  10. tekkan

Şu an başlıkta yazılı olan cihaz 1.549 lira ki bu fiyat hemen ertesi gün buraya başlık atıldıktan sonra değiştirildi, bir arkadaşımızda belirtmişti ,ortada büyük yanlışlık var yani 899 liraya alınan cihazlar büyük ihtimal bu Next Minix Mediabox 5G Android olmayacak.. aksi olursa buraya yazın ..
  11. tekkan

Üstad mesele isteklerinizi karşılamış olması değil , ben sizin ilk mesajınızda sorununuzun kaynagını biliyordum cihazın aynı olmadığına da % 90 emindim, başlıktaki cihazın müadillerinin içinden geçtim ben bi tuhaflık olduğu için konuyu uzatmak istedim ,insanlar faydalansın diye ..sanırım konu...
  12. tekkan

Bu cihaza ait dünyada ki tek kaynak buyrun.. Cihaz bilmem neyi çünkü çince sen yinede tıkla
  13. tekkan

Üstad size kısa yoldan bir cevap vereyim , sizin vesilenizle de next in foyası ortaya çıkmış oldu 1- bu cihaza rom --yazılım bulmanız imkansız 2 - cihazın işlemcisi 'goke' hayatımda duymadım GOKE tıkla git 3-erişebilirliği niye kapatıklarını şimdi anladınız sanırım 4- sizin yerinizde olsam ...
  14. tekkan

Device info hw bu programı kurup işlemci bilgisi sistem bilgisi alabilirmisiniz*
  15. tekkan

Aynısı değil üstad PPR1.180610.011 bu yapı numarası android 9 a ait çekirdek sürümüde eski cihaz android 14 felan değil yani ilk attığınız resimden anlamıştım eski vi sürüm olduğunu menude tuhaflık var çünkü
  16. tekkan

sizin cihaz başlıktaki cihaz değil bunu anlamış olduk :)
  17. tekkan

cihazın hakkında bölümünün resmini çekip koyarmısınız., derleme numarası felan çıksın
  18. tekkan

cihazdan 'build.prop' dosyasını alabiliyorsanız (root) gerekir buraya ekleyin size yardımcı olurum rom konusunda
  19. tekkan

Üstad sorunu anladım sırf button mapper için bu zahmete girecekseniz Yöntem : Aşagıdaki komutları " " işareti olmadan çalıştırın ADB minimal araçları veya Android SDK'sı yardımıyla USB hata ayıklama yoluyla çalışan ADB kabuk komutları hakkında bilginiz olmalı (eğer bilmiyorsanız lütfen...
  20. tekkan

Cihazlar aynı değil gibi sayın neocan

Geri