Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Videodaki Yorumlarda g
Videodaki yorumlarda Erişilebilirlik ayarını açamayan arkadaşın yorumunu gördüm. Burda yaptığım adımları takip ederseniz sorunsuz bir şekilde erişilebilirlik ayarını açabilirsiniz.
Acaba başa sabitleme gibi bir özellik varsa sabitleyebilir misiniz arkadaşlara faydası olsun
Sayende fikir verdi ve sorunun çözümü oldu çok teşekkür ederim. Şehirlerimiz çok yakın gerçekten buluşup tanışmak kahve içmek isterim bu muhabbet sonrası :)
Evet kesinlikle ben de değişim talebinde bulundum. Cihazı 2 gündür kullandım Gündelik Kullanım için (Dizi, Film ve Tv işlemi için sorunsuz ve muazzam) ancak erişilebilirlik sorunu çok kafama takıldı @tekkan hocamla muhabbet sonrası cihazda bir gariplik olduğunu gördük. Ancak cihazı inceleyecek...
Üstadım @tekkan hocamın dediği gibi farklı bir ürün gönderilmiş bende aldım ve maalesef sorun yaşadım. Duruma göre iletişim halinde olabilirsek ben de THH'ye başvuracağım.
Bu linkteki ürünü alıp Erişilebilirlik sorunu yaşayan arkadaşlar için Bir rehber olmuş olur umarım...
Ürünün içerisinde root dizininde arka planda çalışan bir uygulama erişilebilirlik ayarınızı kısıtlıyor ve erişilebilirlik bölümünü açmanıza olanak sağlamıyor.
Ayarlar kısmından da...
kesinlikle dünden beri bu sorun kafamı çok kurcaladı ve rahatsız etti beni. Next'in orjinal kutusundan çıktı sizin yazınızdan sonra tekrar baktım ve yüksek ihtimaldir ki Next Minix Mediabox 5G cihazı tamamen bu şekilde. 899 Tl'ye aldığım bir cihaz olarak düşünecek olursam sadece film dizi...
Cihazda root yok. Herhangi bir soruna karşı nandroid backup alıp root atmayı düşünüyorum. Lakin atarken brick olma durumunda cihazın kendi servisi olayım diyorum (garantiye ver şu bu zahmetli iş😂).
Button Mapper da en çok kullanmak istediğim özellik Açık olan uygulamalara girip arka plandaki çalışır vaziyetteki uygulamaları kapatmak olacak. Adb ile kapatabiliyorum lakin her zaman bilgisayarı açmak zor. Ayarlardan tek tek uygulamalara girip durmaya zorla yapmak da zahmetli. Sizin bildiğiniz...
Hocam elinize sağlık sizin cevabınızdan önce denedim. Bilgisayar ile adb bağlantısını başarılı bir şekilde kurdum. Önceliğim erişilebilirlik ayarı 0 da ise 1 e çektim ardından izin verdim lakin televizyonda manuel olarak yaptığım işlemle aynı oldu açıyor ardından geri kapatıyor. Anlamadığım bir...
Yok maalesef hiçbir şekilde açılmıyor. Ayarlarda gizli farklı yollardan erişilebilirlik kısmına erişince uygulamaların hizmetini açık yaptığımda geri tekrardan kapatıyor
Daha önce android tv kullanan birisiyim. Sorun bu cihazda Ayarlar - Cihaz Tercihleri kısmında Erişilebilirlik menüsünün olmaması.
Bende çözümü şu şekilde buldum button Mapper uygulaması üzerinde erişilebilirlik izni verilmediği uyarısından etkinleştir diyerek ayarlarda gözükmeyen o gizli...
Arkadaşlar haklısınız ne demek istediğimi anlamadınız galiba 😂
Ayarlar Cihaz tercihleri kısmında erişilebilirlik yok.😂😂😂
Button Mapper üzerinden sanki gizli bir sayfaya girer gibi ayarların içindeki yerine gidiyorum. Erişilebilirlik butonu ayarlarda yok