Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası foruma her gidiğimde yeni mesajlar görmeyi umarken hep aynı kişi aynı konuyu hortlatıp duruyor neredeyse sinetechforum değilde cine10forumu olarak görmeye başladım ve forum itici gelmeye başladı bilginize
İlk günden beri biliyorum ne yaptığını bozmayayım bozmayayım diyorum ama hakkediyor bide utanmadan çok bilmişlik yapıyor burdaki saf üyeleri kandırıyor madem o kadar menfaatsiz iş yapıyorsun web sitesini direk paylaş apkmış programmış diye mileti kandırma
Yaw bi yürü git be üçkağıtçı herif bi bok bildiğin yok apk program diye mileti kandırıyorsun ordan burdan web sitelerinin 2 üç linkiyle forum açıldığı günden beri odur prim kasıyorsun forum yöneticilerinin yerinde olsam 1 dk barındırmam seni
Haşa senin kadar bilgi sahibi değilim sen profesör sün kendinede üyelerede yazık etme web sitesi tüm platforlarda çalışıyor direk web sitesini paylaşsan programla uğraşmıyacaksın 😂 cine10.xyz/tv/cine10-tv-spor-merkezi/
Kardeş bu konuyu niye bukadar hortlatıyorsun ortada program yok web sitesi linkini apk altına gömmüşsün pc dede exe altına gömmüşsün mileti niye o kadar yoruyorsun program adı altında web sitesini sunuyorsun neden direk sunmuyorsun web sitesini. Madem çıkarın yok. Direk linki paylaşalım. Kimse...