Arama sonuçlarınız

1. cine10tv

CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Erkekkkkkkkkkkkkkkkkk Özelden Tel yazdım arasanaaaaa burdan yazmaaa araaaa ergen Adamsınya Arasana Özelden yazıyorum Cevap bile veremiyorsun Korkak ergen İçinden geçerim senin içindennnn . ARA ERKEk
  2. cine10tv

Dostum Bizim arkadaşlarda mesaj okuma forum okuma yok şimdi her gelen bir soru soruyor - aynı soru soranda var başka soru soranda var. okumadan yazılıyor sorun burada . Bu arada ben kimseden 1 Tl almıyorum Kimseyi kazıklamıyorum kimseden beklentimde yok. Bu forum sayesinde Ateş arkadaşımız bana...
  3. cine10tv

Hayla mı anlamıyorsun ne kandırması neden bahsiyorsun sen be. Web sitesi link alınca ne olur KAPANIR KAPANIR . O YÜZDEN APK EXE GÖMÜYORUZ BU NEYİN KISKANÇLIĞI. NEYİ HAZMEDEMİYORSUN. senin amacın başka ama o bende yok ERKEK OLSAN ARARSIN o yüzden şimdi git oyna
  4. cine10tv

tamam özele gel orda konuşucam senin ile burayı kirletmicem ok son yazısım
  5. cine10tv

ararmısın özelden tel yazdım sadece ara
  6. cine10tv

sen çocuk musun ? ergenmisin kalyve delikanlsı arasana beni tel özelden vericem ok
  7. cine10tv

sen şimdi millete iyilik yaptıgını sanıyorsun... ben o adresi değiştirim sorun değil millet senin yüzünden beklicek. bu yaptığın TERBİYESİZLİK VE AHLAKSIZLIKDIR
  8. cine10tv

Eyvalah Dostum sende sağol varol iyi seyirler. Zaten amaç o hepsi bir arada en iyileri koyuyoruz.
  9. cine10tv

-Dostum ilk önce bu sorunun gerçekden amacı nedir? -Bu Formun amaçı nedir ? -İnsanlara Bedava bırak günleri aylarımız veriyoruz bir şey yapalım diye -1000 de 1 olsa bile senin düşüncene sahip insanlar çıkıyor Herşeyi çok iyi biliyorsun WEB sayfası diye ( Sen daha iyisini yap biz izliyelim)...
  10. cine10tv

Umarım beğenmisinizdir. Bu arada herhangi bir uyarı v.s virus ile ilgili bir netice oldumu ?
  11. cine10tv

Dediğini çok iyi anladım ve o çalışma ayrıca başladı tşkler bilgi için
  12. cine10tv

Onu Siz Yapıcaksınzı dostum ama Windows 7 ve Sonrası artık engelliyor Auto Açılımını. Bu işlem ile USB'nize bir AutoPlay penceresi ekleyip, programınızı kısayol aracılığıyla başlatılabilir hale getirebilirsiniz. Ancak, AutoPlay'in modern Windows sistemlerinde kısıtlandığını unutmamalısınız, Çok...
  13. cine10tv

Yinemi olmadı sistem 32 bit değil mi ? yoksa başka sorun mu var acana PC de telegram gel dostum halledelim olurmu şimdi
  14. cine10tv

WİNDOWS 32-64 BİT İÇİN HEPSİNE UYUMLU SÜRÜM YAPILDI. AÇAMAYAN ARKADAŞLAR BİR SORUN YAŞIYORSANIZ LÜTFEN AÇIKLAYICI VARSA RESİM ATIN. DAHA AYRINTILI OLURSA TELEGRAM GELİN . DOSYA DRİVER ATILDI YENİLENDİ
  15. cine10tv

Dostum soun Dizile kısmda değil açılmayan tam olarak nedir lütfen açıklayıcı konuşalım ki sounu çözelim sorun sadece dizi bölümü açılmıyor ise öyle bir durum yok şuan hepsi akkif
  16. cine10tv

Dostum Kurduysan ve başlatıyorsan bu hata veriyorsa . Denetim masasında Cine10tv Sil yeniden yükle yada arkadaşın dediği gibi kurulumda hata yapman mümkün değil . Sistem çok basit tıkla kur çalıştır extra bir şey yapmana gerek yok. Yeniden indi gerekise Deenetim masasına bak varmı yokmu yoksa...
  17. cine10tv

Valla sonunda yardımcı olan birileri bilen birileri çıkkı sağol dostum
  18. cine10tv

Aynen Zip olarak atıyorum şimdi Musayit zamanda kurlum yaparsın.
  19. cine10tv

Herkesin kullandığı Antivirus farklı sizinki EXE. diye indirmiyor. Zip olarak Atıcam Driver indirin açmadan önce tarama yapın sorun olmaz o zaman. Bazı Virus Defender Direk EXE indirmye izin vermez olay bu . Zip Atıyorum Taramasını yapar indirirsiniz Dostum
  20. cine10tv

Hata ne yükleme yapamadınız mı? yapamıyorsanız söyleyin 32 bit için ayrıca deneriz

Geri