Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkekkkkkkkkkkkkkkkkk Özelden Tel yazdım arasanaaaaa burdan yazmaaa araaaa ergen Adamsınya Arasana Özelden yazıyorum Cevap bile veremiyorsun Korkak ergen İçinden geçerim senin içindennnn . ARA ERKEk
Dostum Bizim arkadaşlarda mesaj okuma forum okuma yok şimdi her gelen bir soru soruyor - aynı soru soranda var başka soru soranda var. okumadan yazılıyor sorun burada .
Bu arada ben kimseden 1 Tl almıyorum Kimseyi kazıklamıyorum kimseden beklentimde yok.
Bu forum sayesinde Ateş arkadaşımız bana...
Hayla mı anlamıyorsun ne kandırması neden bahsiyorsun sen be.
Web sitesi link alınca ne olur KAPANIR KAPANIR .
O YÜZDEN APK EXE GÖMÜYORUZ BU NEYİN KISKANÇLIĞI. NEYİ HAZMEDEMİYORSUN.
senin amacın başka ama o bende yok ERKEK OLSAN ARARSIN o yüzden şimdi git oyna
sen şimdi millete iyilik yaptıgını sanıyorsun...
ben o adresi değiştirim sorun değil millet senin yüzünden beklicek. bu yaptığın TERBİYESİZLİK VE AHLAKSIZLIKDIR
-Dostum ilk önce bu sorunun gerçekden amacı nedir?
-Bu Formun amaçı nedir ?
-İnsanlara Bedava bırak günleri aylarımız veriyoruz bir şey yapalım diye
-1000 de 1 olsa bile senin düşüncene sahip insanlar çıkıyor
Herşeyi çok iyi biliyorsun WEB sayfası diye ( Sen daha iyisini yap biz izliyelim)...
Onu Siz Yapıcaksınzı dostum ama Windows 7 ve Sonrası artık engelliyor Auto Açılımını.
Bu işlem ile USB'nize bir AutoPlay penceresi ekleyip, programınızı kısayol aracılığıyla başlatılabilir hale getirebilirsiniz. Ancak, AutoPlay'in modern Windows sistemlerinde kısıtlandığını unutmamalısınız,
Çok...
Dostum soun Dizile kısmda değil açılmayan tam olarak nedir lütfen açıklayıcı konuşalım ki sounu çözelim sorun sadece dizi bölümü açılmıyor ise öyle bir durum yok şuan hepsi akkif
Dostum Kurduysan ve başlatıyorsan bu hata veriyorsa .
Denetim masasında Cine10tv Sil yeniden yükle yada arkadaşın dediği gibi kurulumda hata yapman mümkün değil .
Sistem çok basit tıkla kur çalıştır extra bir şey yapmana gerek yok. Yeniden indi gerekise
Deenetim masasına bak varmı yokmu yoksa...
Herkesin kullandığı Antivirus farklı sizinki EXE. diye indirmiyor.
Zip olarak Atıcam Driver indirin açmadan önce tarama yapın sorun olmaz o zaman.
Bazı Virus Defender Direk EXE indirmye izin vermez olay bu .
Zip Atıyorum Taramasını yapar indirirsiniz Dostum