Arama sonuçlarınız

1. Ates

CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

İphone kullanan çok biliyorsun ve hiç birşey kullanamıyorlar onu da yaparsan o alan da tek olursun Anladım biliyorsun iphone kullananlar bu tür programları indiremiyor sen bunu da yaparsan bu alan da yine tek olursun inşALLAH yaparsın emin ol bundan daha çok ilgi görürsün..!!
  2. Ates

Anladım ama bence sen onu da yaparsın bu işi bu kadar sürede yaptıysan sana güveniyorum:) Senden bişey daha rica edecem aklıma geldi mesela İphone kullananlar herşey indirip kuramıyor bu programın o sürümünü de yapabilsen bi yerlere gittiğimizde tlfondan kullana bilsek bu da eksik bence diğer...
  3. Ates

Estf ben fikir söyledim senin ustalığın eline sağlık sana bununla alakalı bir fikir daha verim aklımıza geldikce en iyisi olur mesela bazı siteler de 1 haftaya kaadar kanallarda ge.çmişe gidiyoruz ya mesela tivibu da böyle diyelim maç başladı başını kaçırdık istersen başından izleye bilmek için...
  4. Ates

Yenisini indirdim denedim süper olmuş bu programın reklamını iyi yapmanız lazım rekor kırar bu program aynı programlara bluestack filan lazım oluyor ve o ağırlaştırıyor bu süper olmuş ellerine sağlık hocam inşALLAH emeğinin karşılığını alırsın..!!!
  5. Ates

Ellerine sağlık hemen yenisini indiriyorum deneyelim bakalım
  6. Ates

Ellerine sağlık herkesi memnun edersin ustam bak şimdi aldığın tepkilere herkes memnun sadece insanlardan fikir alarak gelişecek program usanma yani eleştiri iyidir ben kullanıyorum programı çok faydalı oldu ..
  7. Ates

ustam onu hani bazı siteler varya mausa dokununca geliyor pencere dokunmadıgında yok oluyor öyle ayarlarsan olmaz mı çünkü bunu canlıtrubunun programında yapıyorlar onuda pcde kullanıyorsun ama bu şekilde çubuk oldugu için üstte insanlar şikayet ediyor.
  8. Ates

Ustam çok güzel eline sağlık yayınlar daha akıcı olursa ve ekranı tam yapınca üstte bir pencere olmasın tam ekran olursa çok güzel olur onu yapabilirmisin hani altta araç çubuğu oluyor ya bu üste öyle oluyor olmazsa daha iyi olur..!!
  9. Ates

Ellerine sağlık hemen denecem bakalım nasıl olmuş:)
  10. Ates

Rica ederim benzer hiç bir uygulama direk bilgisayarda çalışmıyor çalışsa m3 e gerek bile kalmaz ustam yaparsan tek olursun emin ol..!!!
  11. Ates

Bu katagoride tek olmak istiyorsan bu uygulama direk bilgisayarda çalışır duruma gelmeli o zaman benzer tüm uygulamalardan farkın olur ekstra bir programa gerek kalmadan windowsta çalışırsa herkes bunu kullanır bunu bir düşün Cine10 ...!!!

Geri