Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok kusur diye bir şey, yalnış bir şey de yazmamıştın.
Ben sadece sana o kunuyla ilgili bilgi vermek istedim ama öncesinden'' O konu burada devam etme ihtimaline karşılık, yukarıdaki konu için gelenlerin kafasaı karışabilir''diye ön almak istedim. Dediğim gibi aradığın kişi o. :) Yöntemi sana...
@someone1 Bu sorduğun şeyi de geçen @Knowking54 yapmıştı. bunun için; Bir Server ve haliyle paraya ihtiyacın olacak, O'na sorabilirsin ama buradan
O konu devam etmese iyi olur. Yukarıdaki konu için gelenlerin kafası karışabilir.
Artık Vavoo'yu açabileceksin;
Telefondan VPN'i aç; Web Video Caster/dahili tarayıcısını aç/Vavoo.to'ya git; Akışı aç ve LG'ye aktar.
Hatta böyle bir yöntem de var, bende işe yarıyor; Daha önce buradan bir arkadaş da değinmişti;
Sonra uygulamaları kapat;
Tekrardan Web Video Caster...
Uzun zamandır LG/Samsung kullanan arkdaşlar forumdan''boynu bükük bir şekilde ayrılıyorlardı; avuçları boş'' :) Bakalım yarın geri dönüşler nasıl olacak?! Google'da kısa bir arama yaptım mağazalarında var gibi.
Senaryo bence de olağan gibi.
Paylaşımı editledim, gözden kaçıranlar tekrardan baksın. Umarım mahçup olmam.
( Edit kısmı için söylüyorum) :) Fikri olan, katkı sunmak isteyen yazsın.
Gece Gece, aklıma geldi. Bugüne kadar tanıtılan en güzel uygulamalar'dan bir tanesi. Tekrardan hatırlatmak da fayda var; Herkesin kullanma sebebi farklı olabilir ama benim için;
Özelikle TV'den VPN sorunu yaşayan ve VPN'i telefondan açıp içeriği TV veya Box'a aktarmak için birer-bir.
Aslında...