Arama sonuçlarınız

1. parstv

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

patron sanada yazayim sonu ts olan yayinlarin sonunu m3u8 olarak degistir hepsi cllodestreamda sorunsuz calisir apk playeri sikintili
  2. parstv

reis kanalalri sen guncelkiyorsan sanada diyem patron tv deki yayinlarin clodestramda acamsi icin ts olan linklerin sonunu m3u8 yap hepsi tikir tikir calisir apk nin playeri hls mnatigi ile calisiyor ts leri oynatmiyor yani
  3. parstv

reisim olay ne biliyonmu aslinda cogu arkadasimiz ellerindeki cihazi veya apk yi kurcalamaya cekiniyor gurbumda turkce anlatimli video lar surekli ayni seyleri defatla soran farkli farkli arkadaslar var buda cloude stream dada dedigim gibj biraz kurcalanmasi gerekiyor uygulamadaki mantigi...
  4. parstv

eyvallah reis ben hata manasinda soyledim playeri ona gore kodlamislar sanirim hls player mantigi ile yapmislar filimlerde sorun yok o zaman reis githuba hangi ustamiz ekliyorsa eklemedem once bi baksa ts leri pc uzeri notepat en fazla 20 saniyede degistirir oyle eklese kimse icin sikintili...
  5. parstv

test ettim reis ayarlardan m3u8 oynaticiyi sec yapinca cihazdaki playere gidiyo onda oynatiyor
  6. parstv

reis 1.hataniz linkleri sonunu ts olarak birakmaniz canli yayinlarin ts olanlarini sonunu m3u8 olarak degistirin hic bir sorun kalmaz sanirim clodestremin playeri link ayiriyo basit sorun yani pc de 30 saniyede duzeltirsin
  7. parstv

burda bi ara iptv player yazan bir arkadas vardi kekik akedeminin yapimcilarindan hatta para ile satmaya calisiyordu apk yi ccunku bildigim kadari ile orjinal deposunda milletin kullandigindan daha fazlasi vardi dsmart felanda diye hatirliyorum ama ismini bi turlu hatirlayamiyorum ihtiyarlik

Geri