Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Sabrınız" diye de eklemek lazım, ben admin olsam, üyelerin yarısını banlardım🤨😂 Türkçeyi katledenler ile aynı şeyi yüz kere sorunlardan illallah artık. İlk defa mı forum üyesi oluyorlar, insan bir konuya mesaj atacağında, ilk mesajlara, son sayfalara bir bakar yav.
Ya ben artık foruma yeni üye olup da aylardır 100 kere tekrarlanan şeyleri tekrar tekrar soran, sağ üst köşedeki ARA özelliğini kullanmayan kullanıcıları YOKSAY ile kendi çapımda engelleyeceğim. Ne bitmez tükenmez sorular. İlk mesajı niye okumaz bunlar, ya da bir iki sayfa geri niye geri gitmez...
Yaklaşık 2 aydır değişen bağlantısı şusu busu güncellenmiyordu, güncelleyen zaten @Patron. Bende neredeyse hiç bir eklentisi çalışmıyordu. Sizin repo annunakiler tarafından güncelleniyordu belkide🥳
Aslında filmakinesi baktım, orada da minik frame atlamaları vardı, torrentten indirdiğim filmde de var. Muhtemelen astiğmat kaynaklı, gözlerimi rahatsız etti film, bıraktım. Ripleyen kişi de, resmi sürüm gelinceye kadar en iyisi bu yazmış.
Evet benim de dün dikkatimi çekti, HD film cehennemi kategorileri birebir aynı değildi ama sorun değil. Alta doğru inince kategoriler zaten tırıklaşıyor, olmasa da olur😁