Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayarlara girin ardından genelle girin siteyi klonla seçenegine basın siteyi klonla seçeneğini tekrar basıp CanlıTV yazsına (sonu m3u ile biten olun )gelip basın ardında uygulaya basın elinizdeki m3u listesini yazın siteyi klonla diyerek ayarlardan çıkıp anasayfadan isim verdiğimiz eklentiyi açıp...
soldaki büyüteç ile arama yaparsan (arama ayarlarını filtrelemişsen hepsinde) en üst sağdaki büyüteçte yaparsan sadece bulundun eklenti içersinden yapar üçüncü arama şeklide eklentide bir film veya dizi benzeri bir şeye girdiginde bir büyüteç sağda çıkar oda tüm eklen tilerde arar bu...
alt yazı ayarları bazen bozuluyor bende ilk bakarken ingilizce alt yazı olmuş düzeltim arayınca çıktı bazende altyazı üyelikleri kapalı oluyor yeniden giriş yapıyorum
ama anladığım kadarıyla siz sitenin kendi alt yazıların dan bahsediyorsunuz önceden vardı şimdi yok gibisinden
bendeki @nikyokki deposundan hdfilmcehennemi kaynağından The Assessment adlı filmi seçtim ve kayanakta alt yoktu ve içine gömülü değildi ilk kullanabiliri yükle dedim ve yüklendi sorun seninin uygulamandaki ayarlarından kaynaklı sanırım
@feroxxcs3 filmmodu eklentisine bakarmısın aynı filmi iki defa eklemiş bazı sitelerde böyle ekliyor ama onlarda dublajlı ve Altyazıları olduğur için bu siteden kaynaklı koddanmı kaynaklı
eklentiler için teşekkürler
hangi eklentin görüntü kalitede verdigini ancak bakarak deneyilersin ama istersen istediğin kaliteyi seçip ayarlarsın otomatik olarak senin ayarlara göre
film veya dizileri oynatır bir film açıp yuvarlak tuşu alt tarafına basarsan kaynak isminde tuş görürsün ona basıp en üste kaynaklara...
tabii ücretsiz üyelik alınan bir platform bildiğim kadarıyla (belli bölümleri için) diğeri öyle değil kodu bulmak için kullanıcı ugraşmalı belirli bir kullanıcı zorlanmadan bulabilir büyük bir çoğunluk tabiideki kadar kolay ulaşamaz(tabii hala kullanmıyorum ücretsiz üyelik almakla ugraşamadım)
Sinewix yapmanızı o kadar istemiştim tam o zamanda makoto yaptı benim izledikllerimde genelde bir sorun olmadı benim isteme sebebimde eski kore dizileri türkçe dublaj bir tek bu eklentide vardı
o eklentiden fazla bir şey beklemeyin üyelik üzerinden girilen bir eklenti sanırım çk kişi aynı anda girdiği için üyellik banlanıyor sanırım tahmini söylüyorum bunları tabii eklentisindede buna benzer şeyler oldu çözümü üyeliği ayarlardan girmeyle çözmüştü buna nasıl bir yöntem bulur...
Bulduğu ilk Altyazının gelmesini sağlıyor
Ama daha önce Altyazı üyeliklerini aktif etmen lazım cs içinde mevcut olan ayarlar hesaplar ve güvenlik bölümde subdl veya opensubtitles üyelik oluşturma veya hesabın varsa girip aktifleştir
internetten yükle > ilk kullanılabiliri yükle bu seçenekler aktif olması için subdl veye opensubtitles aktifleştirmen lazım (ayarlar ardından hesaplarve güvenlik içinde bulunan subdl veye opensubtitles içersinden )
solda bulunan arama düğmesine bas en üst sağda arama seçeneklerinde hangi eklentilerin aramaya dahil olmasını istersen seçebilirsin(tv düzeni olarak anlatım telefonda yerler değişik olabilir)
Saolsun @Latte arkadaş eklentilerdeki
eksiklikleri düzeltti üzerine birde kendi deposunu yaptı iyibir cs kullanıcısı
olarak eklentiler deki repoların ben biliyorum ama yeni gelenler için biraz
daha kolay olması açısından söyledim