Arama sonuçlarınız

1. L

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

https://forum.sinetech.tr/konu/cloudstream-repo-eklentileri-konusu-ilk-mesaji-okuyunuz.3356/post-63755 Merhaba; Yukarıdaki verdiğim ilk versiyona biraz değişklik yaptım. Bilhassa html çıktısında. Yaptığım şudur: Eğer bir eklenti sadece bir repoda varsa eklenti ismi ve o eklentiyi ekleyenin...
  2. L

Merhaba; @fsozkan plugin tablosu gibi çıktı veren bir uygulama yaptım. Uygulama Python la yapılmış bir programdır. Uygulamayı çok basit tuttum. Arayüz yapmadım, sadece exe ye çift tıklayıp çalıştırın. uygulama terminalde (cmd) çalışıp hem terminale hem de "csv" (.csv yi excelle açabilirsiniz)...
  3. L

Selam, Çok kesin cevap olmuş :) Diğer film ya da dizi eklentilerin bazılarında oluyor sağa çektikçe üstünde bulunduğumuz kategoriye ait diğer sayfalar yükleniyor ama hdfilcehennemi neden olmuyor. Kodları güncellenerek yapılamaz mı? Bu şekilde listelerin sadece ilk sayfasında yer alan filmleri...
  4. L

Selamlar; Hdfilmcehennemin de mesela yeni eklenenleri sağ doğru kaydırdığımızda sitesine göre sadece ilk sayfadakiler geliyor. Yani diğer sayfadakiler kaydırdıkça eklenmiyor. Düzeltme imkanı var mıdır?

Geri