Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam haklısınız ama kimse beklemiyordu kekikakademinin bu eklenti yapımını bırakmasını o yüzden bi anlık bişey oldu o yüzden şuan herşey oturmuş değil bide artık siteler dizi ve filmler çalınmasın diye yeni teknolojilere geçiyor her zaman videolari çekmek mümkün olamiyor veya sitelerdeki 1...
hocam şu anda kontrol ettim ve canlı tv çalışıyor spor kategorisi çalışmıyor çünkü sürekli güncelleme yapmamiz gerekiyor kanalları çektiğimiz domainler vb. şeyler değiştiği için sürekli güncellemem gerekiyor yakında otomatik güncelleme ile ilgilenicem.
( spor kanalları düzeltildi)
4k film izlesene çalışıyor ama bazı filmlerin dosyaları bozuk olduğundan dolayı onlar açılmıyor direkt siteden kontrol edebilirsiniz 720pizleai sitesi de selçukflix adına geçti ve içeriklerini değiştirdiler roketdizi eklentisini kullanırsanız da aynı içeriklere erişebilirsiniz animecix de en son...
Şu anda geliştiricinin kim olduğunu bilmediğim için kilitli olup olmadığını bilemiyorum maalesef ama projeyi forklayıp ordan domain değişikliği yapıp request atarsanız ben onaylayabilirim.
Merhaba 1. soruya yönelik olarak evet zaten otomatik olarak domainleri güncelleyen bot var. 2. soruya yönelik olarakda wfilm i az önce düzelttim, 720pizleal da selcukflix oldu ve içerikleri roketdizi ve dizilla ile aynı yani bu iki eklentiden biri kullanırsanız da aynı dizi ve filmlere...