Arama sonuçlarınız

1. kerimmkirac

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

roketdizi ile dizilla aynı dizilere sahip dizilla yerine roketdizi de kullanılabilir en azından biz sorunu çözene kadar
  2. kerimmkirac

dizillanın verdiği hata çok saçma anlayamadım neden veriyor dizimag için de kodun boyutunu küçültmek lazım yakında bakıcam
  3. kerimmkirac

Düzeltildi ( bazı diziler açılmıyor)
  4. kerimmkirac

hocam haklısınız ama kimse beklemiyordu kekikakademinin bu eklenti yapımını bırakmasını o yüzden bi anlık bişey oldu o yüzden şuan herşey oturmuş değil bide artık siteler dizi ve filmler çalınmasın diye yeni teknolojilere geçiyor her zaman videolari çekmek mümkün olamiyor veya sitelerdeki 1...
  5. kerimmkirac

hocam izlemek istediğiniz filmi seçin sonra direkt tüm kaynaklarda aratın istiyosaniz istediğinizi bulabilirsiniz bi ihtimal.
  6. kerimmkirac

hocam valla bu videoları çekme konusunda bilgim yok o yüzden çok bişey yapamıyorum
  7. kerimmkirac

kekikdevam deposunu indirip içinden canlıtv yi indirmeniz gerekiyor.
  8. kerimmkirac

hocam şu anda kontrol ettim ve canlı tv çalışıyor spor kategorisi çalışmıyor çünkü sürekli güncelleme yapmamiz gerekiyor kanalları çektiğimiz domainler vb. şeyler değiştiği için sürekli güncellemem gerekiyor yakında otomatik güncelleme ile ilgilenicem. ( spor kanalları düzeltildi)
  9. kerimmkirac

hocam vpn ile açmayı denedin mi
  10. kerimmkirac

4k film izlesene çalışıyor ama bazı filmlerin dosyaları bozuk olduğundan dolayı onlar açılmıyor direkt siteden kontrol edebilirsiniz 720pizleai sitesi de selçukflix adına geçti ve içeriklerini değiştirdiler roketdizi eklentisini kullanırsanız da aynı içeriklere erişebilirsiniz animecix de en son...
  11. kerimmkirac

Şu anda geliştiricinin kim olduğunu bilmediğim için kilitli olup olmadığını bilemiyorum maalesef ama projeyi forklayıp ordan domain değişikliği yapıp request atarsanız ben onaylayabilirim.
  12. kerimmkirac

Estağfurullah hocam, ne demek. Böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu etti. Benim de sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatım oldu 😁😁
  13. kerimmkirac

şuanda sorunsuz çalışıyor bir sorun vardı düzelttim
  14. kerimmkirac

Evet düzelticeğiz ya da en azından ben vaktim olduğu zamanlarda düzeltmeye çalışacağım.
  15. kerimmkirac

Hocam devralan kişi başka birisi ben sadece yardımcı olan kişilerden biriyim. Teşekkür ederiz :)
  16. kerimmkirac

hocam silip yükleyip tekrar deneyebilir misiniz
  17. kerimmkirac

Merhaba 1. soruya yönelik olarak evet zaten otomatik olarak domainleri güncelleyen bot var. 2. soruya yönelik olarakda wfilm i az önce düzelttim, 720pizleal da selcukflix oldu ve içerikleri roketdizi ve dizilla ile aynı yani bu iki eklentiden biri kullanırsanız da aynı dizi ve filmlere...
  18. kerimmkirac

Şu anda Canlı tv ve inatbox un tüm spor kanalları sorunsuz şekilde çalışıyor.
  19. kerimmkirac

Gölgeyi direkt kaldırdım hocam hiç gerek yok şuankiler bence yeterli risk almaya gerek yok.
  20. kerimmkirac

Hemen düzeltiyorum hocam.

Geri