Arama sonuçlarınız

1. D

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

şimdi 1 kontrol çektim kekikdevam da ötekilerde olan siteler baya ilave olmuş zaten x dizi veya film hepsinde var çok olması bizi yoruyor :D en temizi kafa dizi ve film siteleri neyse onlar zaten onlar da hepsi oluyor ben kendim kekikdevam full kalanları da deftere yazdım baktım ekledim mesela...
  2. D

@fsozkan senin tablonu kullanan biri cloudstream konusunu net olarak kapatabilir benim yaptığım şu bunu yaparım gerisi tablo değişirse bak geç olur hatta bu kadar dan sonrası eklemesek bile olur elimize 1 kalem ve kağıt alıyoruz listede en çok gözüken kekikdevam önce full kuruyoruz onu sonra...
  3. D

eline sağlık bu bizim repoların karışımı tekli olarak dimi ? nerden ne açarsak bize kalmış benim ana depo çok olduğu için kekik devam olmuyanlar da ötekielr şeklinde nikstreamd e olabilri ana depo
  4. D

bu arada exx ve gain baglantı bulunamadı veriyor arada olarak düzeltiyorum mesajı:D
  5. D

oraya 1 ben eklenmedim zaten :D
  6. D

zaten hep ilk mesajı vermek önemli sona kalan dona kalır :D
  7. D

ya ben zaten fikrimi söyledim zaten sol taraf aratınca ne istesen çıkıyor 150 eklenti de olsa aynı aç izle @fsozkan güncelliyor diye dedim yani şuan genel olarak cld stream de arayıp da bişe bulamıyosan sen de 1 sorun vardır 😂
  8. D

ben etmiyorum daha kolay :D
  9. D

aynen her pazartesi olabilir şunlar geldi filan :)
  10. D

repoların içinde mi bekliyosun :) bu hafta gelenleri tek satırda yazarmısın ekliyelim :)
  11. D

@fsozkan çok mesaj olmuş yine nedir hocam son durum halletin mi son update :D
  12. D

exx de tv ler yok o kötü bide search yaptırmıyor
  13. D

eline sağlık sspr sadece mail çözüyor hol telefon da exx düz üye de olunmuyor mail den sanırım fake tabi denemedim yapıcakalrı denıyebilir
  14. D

telefon olan site hangisi?
  15. D

@fsozkan hocam güncel 1 tablo yapı ver baya karıştı ortalık :D şimdi şu yeni ex tb spls fake telefon ıle oluyor mu oluyosa hangi site?
  16. D

yani hali hazırda üye olan varsa değerlendirebilir tabi kendi fikrim olarak bana kalırsa cloudstream de şifre ile gir telefonun olan 2 sitede ben gerek duymadım o kadar detay gerektircek cezbeden bişe yok :)
  17. D

valla ikisine de üyelikli kasmam ya gerek yok cloudstream içinde telefon fılan ugraşmaya değmez tabii de hiç değmez splus da hani eski maçalrı izliyosan filan belki
  18. D

o zaman bence @fsozkan sen tablo ile yen bir başlık açıp güncel cloudstream depolar ve eklentileri konusu yaparsan altına da sadece yeni eklenen içerikleri insanlar yazarsa ve tablo da haftalık editlenip güncellenirse sadece bu ama sorun var yazılamzsa buraya da sadece sorunlar yazılırsa...
  19. D

sağol değiştirdim sinewix :D

Geri