Arama sonuçlarınız

1. A

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

sarapcanagii reposuna sadece müzik kanalları olan Ptmüzik gibi olabilir bölüm eklermisin yabancı ve yerli kanal müzik kanalları olabilir içerisinde ulusal mor paket vs olmasın sana zahmet teşekkürler
  2. A

O şekilde hemen hemen hepsinde var biliyorum örnek Trmüzik veya Tryabancımüzik eklenti gibi
  3. A

Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti dizi,flim,belsegel,anime,eklentileri var yanlız müzik yayınları yapan eklentiler yok.eklense güzel olmazmı mtv,türk,ve yabancı müzik kanalları aklıma geldi söylemek istedim🤔
  4. A

asyalog.com sitesini cloudstream de görmek isteriz ben ve ailem teşekkürler ve eminimki buradaki arkadaşlarda ister😉
  5. A

Çin animeleri gerek konusu görselliği animasyonları ve yapımcıların kalitesi japon animelere fark atar
  6. A

Peki otomatik veya manuel türkçealtyazı özellikli donghuaworld.com incelermisin sana zahmet
  7. A

Çok teşekkürler asyaanimeleri vs eklenirmi
  8. A

Biliyorum var yanlız donghua yayınlar yok derecede japon animeleri ağırlıklı o eklentiler
  9. A

Acaba Çin animeleri yayınlayan asya animeleri veya tranimeci içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?

Geri