Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım anladım. Çünkü ne zaman burda açılmıyor yazsa o siteler yine aynı duruyor ve açılıyordu üstelik ekli olan arama motorlarında da çıkmıyordu. Anlaşıldı 👍😂
Benim anlamadığım sizin kullandığınız adres dışında iki farklı dizipal adresi daha çıkıyor google ile aratınca ve onlar açılıyor. Farklı site mi onlar kardeşim 😅
Muhtemelen ya bağlantınız ya da site sunucusuyla alakalı bir problem olmuştur. Böyle durumlarda öncelikle orijinal web sitesinin açılıp açılmadığına bakmak daha doğru olur. O açılıyorsa ama eklentide çalışmıyorsa ya da eklentilerde problem cloudstream'in kendi çalışma mekanizmasında ya da anlık...
Benim Latte veya sinetech olarak ekleyebildiğiniz depomda Daddylive içerisinde var. DaddyLive eklentisi VPN istemez. VPN ile kullanmak isteyenler için DaddyliveVPN adındaki eklenti kullanılabilir.
DaddyLive içindeki TNT kanalları:
Youtube-nocookie'yi de kullanmadım bilerek. Ara sunucu reklamları otomatik atlayıp sponsorlu kısımları da otomatik geçiyor diye.
Youtube'un değişen oynatma politikasını atladıkları zaman yine eskisi gibi çalışmaya devam edecektir diye umuyorum. Şu anda çalışıyor ama birden fazla sunucu var ve...
Buraya da yine yazayım ne olur ne olmaz diye.
En son güncellediğim VPN'siz Daddylive eklentisi kaynak kısıtlaması nedeniyle çabucak patlayan linkler gibi olmuş. Ben ancak görebildim birkaç gündür foruma girmediğim için. Geldiğim zaman okuduğum mesajlardan sonra yeni bir yöntem ile DaddyLive...
kekikakademi adlı depoyu eklememelisiniz çünkü artık devredışı olarak duruyor.
Konudaki ilk mesajda aktif depolar ve hangi kısa yollar kullanılarak eklenebileceği yazıyor.
Kendi konumda mesaj olarak yazdım fakat depo ve eklentileri sadece buradan takip edenler için de söylemek isterim;
DaddyLive eklentisinde güncelleme yaptım. Biliyorsunuz epey bir süredir VPN olmadan açılmıyordu yayınlar. Şu anda VPN veya harici bir uygulamaya gerek kalmadan açılıyor tüm...
Şimdi denedim ve normal olarak içerik sayfasına yönlendirdi.
Tüm favoriler için mi yapıyor bunu? İsterseniz bir yedek alıp uygulama önbelleğini veya tüm verilerini silip yeniden deneyin.
Onun için ayrıca bir extractor yapısı var ama denemediğim için bilmiyorum şu anda çalışıp çalışmadığını.Benzer diğer extractorlar gibi farklı bir site sayesinde videoları google video türüne çevirip stream özelliği kazandırıyor.
Bir ara unutmazsam deneme yaparım ve sonucu bildiririm.
O sitenin verdiği bilgilere göre değişir. Eğer harici bir api kullanılmıyorsa ve siteden alınan verilerde bölüm sayfalarında bu bilgiler varsa eklenebilir yoksa tek tek elle girilemediği için ayrıca bir tmdb veya imdb gibi API kullanmak gerekir.
Aslında eğer isterseniz benim depomdaki Tv Bahçesi eklentisinde Alman kanalları var. Das Erste'ye baktım açılıyordu. Toplamda 125 Alman kanalı var ve sanırım hepsi açılıyor ama sizin istedikleriniz midir bunlar bilemiyorum.
Eklentiyi indirip düzenleme yaptım ben şimdi. Tabi o repolarda yetkim olmadığından müdahale etmedim. nikstream için de aynı sorun geçerli gördüğüm kadarıyla.
Sanırım iframe içerisindeki bağlantıları aldığı için sadece böyle olmuş. Genelde o şekilde ekliyorlar içerikleri herhalde çünkü hangi...
Aslına bakarsanız diğer kısımlarda sorun olabiliyorsa da neredeyse hepsinin çalıştığı yer Son Eklenen Bölümler altında yer alanlar.
Başta hata veriyor gibi olsa da açınca video ekranı direkt kapanmıyorsa kısa bir süre sonra video açılmaya başlıyor.
Şimdi baktım ve hala o şekilde, çalışıyorlar...
Aşağıdaki ekran fotoğrafı vavoo için. Huhu ve diğer TO grubu kanallara da baktım onlar da açılıyorlar.
Doğru VPN ve ülke gerekiyor sanırım sizin için de.
Benim şu anki mevcut bağlantım Superonline fiber ve bilgisayar için UrbanVPN ile ilk denediğim ülke olan Belarus ile direkt açıldı kanallar.