Arama sonuçlarınız

1. C

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Cok çok teşekkür ederiz. Bizim gibi bu olaylara yabancı olan kişiler için gerçekten çok kıymetli bir çalışma
  2. C

Aman Hocam ne yaptın. Siz değersiz diğerleri değerli gibi bir anlam çıkartmışsınız gerçekten Çok özür dilerim. " Bu konuda Biraz daha, Değerli üyelerin " kısmında foruma üye insanlara değer verdiğim anlamında söyledim. Yoksa sizin dikkate almanız cevap yazmanız ilginiz için çok çok teşekkür...
  3. C

Şöyle Birşey yaptım ; Depoların Hepsini yükledim. Ayarlar - Eklentileri otomatik indir - Devre Dışı bırak dedikten sonra Eklentiler En alttaki Eklentilere tekrar tıkladımBu kısımda aynı isimdeki eklentiler alt alta sıralanıyor. Ve başlarında "v" harfi ile başlayan ve içerisindeki "kb"...
  4. C

Evet Şuan bende test ettim her aratmamda çalışmayan eklenti gösteriyor fakat eklentiye girdiğimde açılıyor. Bu konuda biraz daha değerli üyelerin desteğine ihtiyacımız var.
  5. C

Hay Senden Ve listede adı ve emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. Bende tek tek yazıp aynı olanları falan tespit etmeye çalışıyordum. Bilgi Paylaştıkca güzeldir. Teşekkürler
  6. C

Sizce gerçekten yapabilecek olsaydım. Burdan yardım istermiydim ? Ayrıca cevaplarınıza bakıyorum. Çok keskin ve çok net daha doğrusu azarlıyor gibi konuşuyorsunuz, Burası forum sitesi burda herşeyi çok iyi bilenler olduğu gibi, benim gibi hiçbirşey bilmeyen üyelerinde olduğunu düşünüp ona göre...
  7. C

Forumda bulamadım acaba bu depoların isimlerini excele falan aktarıp aynı olanları görüp ona göre yükleme falan yapabilirmiyiz. her depodaki farklı olanları yukleyebilmek adina

Geri