Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle ki;
Örneğin hdfilmcehennemi 3 adet olsun, sağlayıcılardan test et, üçüde başarılı ise hemen oradan ikisini sil, ikisi başarılı biri başarısız ise, başarısızı ve bir başarılıyı sil, üçüde başarısız ise testi bir iki kez tekrarla, yine de üçü de başarısız ise ikisini sil biri kalsın. Ana...
Olanda var, olmayanda. Bu eklentilerin güzel tarafı altyazı için çoklu dil ve varsa bir dilde çoklu altyazı seçimine imkan vermesi. Örneğin dizi_s01b01 için tr, de, en vs vs bunlardanda tr 01 02 03 ... alternatif altyazıdan birini seçebilme. Ben 1975 yapımı Space: 1999 dizisini bunlarda...
Arkadaşlar, herkesin karmaşa olarak gördüğü bu çok sayıdaki repoyu ben zenginlik ve seçeneksiz kalmamak olarak görüyorum. Ayrıca bu zenginlikle başedilmesi de çok kolay.
Şöyle ki;
Aşağıdaki repoların istediğim eklentilerini CS 4.5.2 sürümüne kuruyorum. Ayarlar > Sağlayıcılar'dan tüm eklentileri...
Şöyle; ortalama 15 günde bir çayımı sigarımı alıp mibox'ın karşısına geçiyorum ve o listelediğim eklentilerdeki ve bu forum sayesinde haberdar olduğum yeni eklentilerdeki beğendiğim sağlayıcıları mükerrer olsalarda indiriyorum. Sonra ayarlar>sağlayıcılar'dan tümünü en az iki defa test ediyorum...
Valla biz, hâlâ 16 Mbps internetli fukaralar, toplayıcıyız. Bilmeyiz hangi repo kimindir, kim kimden forklamıştır. Yapana dua eder, eldekiyle hayatta kalmaya ve mutlu olmaya çalışırız. Emeği geçenler sağolsunlar, varolsunlar.