Arama sonuçlarınız

1. AgresifB

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ben sadece Cs için klasör ayarladım içine adım adım kurulumla ilgili bilgileri ekledim , benzer şekilde kullanılan repoları ve kullandığım içerikleri yazdım , Opensubtitles ve SubDl sitelerine giriş bişgilerini not aldım .Son olarak bugünkü hangi repoda hangi içerikler var panosunun ekran...
  2. AgresifB

Emeğinize sağlık .Benim gibiler için inanılmaz faydalı bir paylaşım olmuş. Her cs yüklediğimde nereden hangi içeriği yükleyeceğimi şaşırıyordum .Direk ekran görüntüsü alıp yedekledim çok işime yarıyacak (y)
  3. AgresifB

nikstream ile de açılmadı sadece makotoyla açıldı (y)
  4. AgresifB

Genel olduğunu düşünüp onda denememiştim şimdi makoto ile denedim açıldı .Teşekkürler (y)
  5. AgresifB

Nowtv hatası sadece ben mi alıyorum ? Kekikdevam-Nikstream içinde deniyorum açılmıyor .Eklentileri güncelledim yine hata veriyor
  6. AgresifB

CloudStream kısaltması
  7. AgresifB

İlk fırsatta göz atacağım çok teşekkürler (y) Hocam zaten güvenilmeyen yerden yüklemem bu tarz sistemi .Tabi bu devirde kimseye güvenmemek lazım ama benim sistemde uzaktan erişilsede sorun olmaz bu bilgisayarı sadece internette gezinme ve emülatör için kullanıyorum .Bıçak kemiğe dayanana kadar...
  8. AgresifB

windows 10 kullanıyorum ,geri yükleme ilk 2 sefer başarılı oldu ve güncelleştirmeyi sistemden kapatma yöntemini denedim tam oldu derken bi baktım yine yüklenmiş sonrasında sistem geri yüklemeyi yapınca kasmalar başladı ve mecbur dün yine formata başvurduk ve yine aynı sorunlar .Son çare bugün...
  9. AgresifB

hocam windows son güncelleştirme çok sorun yaratmaya başladı , geçen haftadan beri güncelleştirme sorunu yaşıyorum .Günceştirme yüklendikten sonra olan oluyor .Bazı programları açamıyorum sadece programa sağ tıkla "yönetici olarak aç " seçtiğimde açabiliyorum ,.Güncelleştirma iptali için...
  10. AgresifB

Emeğinize sağlık hocam bizim pc kafayı yedi dünden beri format ve sorunlarla boğuşuyoruz ,sorunlar çözülür çözülmez ldplayer yükleyip göz atacağım (y)
  11. AgresifB

farkettim şimdi darısı sizin önerdiğiniz 2 siteye (y)
  12. AgresifB

paylaşım güzeldir hocam eklenti nerede 🙃
  13. AgresifB

Ben Kore dizileri dışında dizilerle pek ilgilenmiyorum hocam evdekiler yüzünden arayışa girdim ☹️ ama verdiğin 2 site de güzelmiş direk kaydettim arayüzü filan daha kullanışlı gibi çok teşekkürler (y)
  14. AgresifB

açıkçası dün aynı şeyi düşündüm .Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan bölümünü cs içinde arattım bulamadım ,eklentilerin hiçbirinde dün yayınlanan bölüm yoktu .Ben google üzerinden arattığımda ddizi.im sitesinde buldum ve dün bu konuda öneri de bulunacaktım.Gerek yerli gerekse güncel bölümler olarak...
  15. AgresifB

siz yazınca kontrol ettim LDplayer cs beta dizibox çalışmadı epey sorun birikti bu işten anlayanlar daha iyi özet geçebilir fakat son güncellemeler sonrası repolar çok arıza çıkarttı .Umarım toplanıp fikir alışverişiyle sorunları çözebilirsiniz
  16. AgresifB

hocam emülatörden emülatöre bile fark ediyor ben LDplayer ile açabildiğim uygulamaları bluestack ile açamıyordum yada tam tersi .Şahsi düşüncem tvbox şuan daha önemli çünkü çoğunluk tvbox ile kullanıyor . Umarım çözümü en kolay şekilde bulabilirsiniz işiniz gerçekten zor
  17. AgresifB

hocam şimdi 4.5.1 yükledim ve hemen Latte+kekikdevam repoyu ekledim .Dediğiniz gibi inat sorunsuz açıldı fakat dün bir arkadaşın tavsiyesiyle denediğim ultima eklentisini denedim Latte ve kekik üzerinden 1-2 ekleme yaptım cs çökme hatası verdi .Ben şimdilik kırmızı cs kullanmaya devam ediyim...
  18. AgresifB

mesajınız sonrası mavi cs yükledim ve repoları yazdığınız sıralamayla indirdim.İnatbox çalışmadı nikstream reposunu ekleyip inatbox yükledim yine çalışmadı ☹️
  19. AgresifB

benden geçti artık keşke merak etmek yeterli olsaydı 😞 Ben cs kurulumunu , içine kurduğum repoları , repo içinde yüklediğim eklentileri vs not aldım hatta yetmedi ekran görüntüleriyle dataya attım .Bunlar olmadan1-2 kere yüklemeye kalktım beyin error verdi ☹️
  20. AgresifB

Keşke azıcıkta olsa bu işlerden anlasam, maalesef programı yükleyip kurcalamaktan başka elimden birşey gelmiyor. Biz sofraya oturup ,hazırlanan yemeğin pişip servis edilmesini bekliyoruz .Hatta bazılarımız tıka basa yedikten sonra yemeğin tadını tuzunu sorgulayıp üstüne masayı toplamadan ve...

Geri