Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@AgresifB
https://rentry.org/cs3-repos
Buradan diğer repoları da görebilirsiniz. Belki yine ilginizi çekenler olabilir. Tabi ki kekik'ten başka Türkçe repo yok içlerinde.
Evet. ISS'e göre bu tercihler herkeste aynı sonucu vermiyor maalesef. Yani kimisine DNS değiştirmek yetiyor kimisine VPN kimisine ise çare yok.
Eğer DNS ile açılmıyorsa sizde VPN kullanmak zorunda olabilirsiniz. Bunda da her VPN ya da her ülke açar diyemiyor kimse. Ancak deneme yanılma yoluyla...
Evet şu anda tüm liste ekli olduğu için öyle.
Kısa sürede düzenlenir o eklentiler. Önce @patr0n 'un çevrimiçi olması ve benim yaptıklarıma bakıp ya devam ya da "abi dur" demesi lazım ;))
cloudstreamrepo://raw.githubusercontent.com/doGior/doGiorsHadEnough/refs/heads/builds/repo.json
bu adı diog diye mi kısalttın demeyin haberi olmadıkça sorun olmaz ;)) Hadi diog ha Do Gior 😂
Not: uygulama kuruluysa bu link direkt yükler. Adres olarak girmek için baştaki cloudstreamrepo...
Evet. Diğer depolarda salt eklenti değil değiştirilebilir özellikleri olanlar da var.
Kurcalamak iyidir. Açık kaynak olmasının avantajlarını da değerlendirmek gerekiyor ;))
Var evet fakat onları düzenliyoruz. Şu anki patr0nVavoo diye geçiyor ama açınca uygulama kapanabilir bir bakın isterseniz.
Düzenlenmiş halinde kanal kategorilerine göre ayrı ayrı eklenebilir olarak verebilir @patr0n yani Vavoo spor ve mor kanallar, Vavoo sinema kanalları vb.
Listede düzenleme...
Daha önce ekli eklentilerden kaynaklanıyor olabilir.
Uygulamayı kaldırıp baştan kurmadan yapılabilecekler:
Yüklediklerinizi tek tek kaldırın silme butonuyla, repo adresi de dahil.
Daha sonra Cloudstream ayarlarından Oynatıcılar'a girip sayfanın en altındaki Video ve Resim Önbelleğini...
Eğer cloudstream yüklü cihazda foruma giriyorsanız aşağıdakine tıklayarak yükleyin.
HTTP protocol redirector
Elle URL olarak girecekseniz ise depo adı kısmına:
https://raw.githubusercontent.com/maarrem/cs-Kekik/master/repo.json
Elbette.
Aslında bu konuda Ömer Faruk Cervantes gibi oluyor ve dün gece biz yel değirmeni pervanelerine saldıran Don Kişotlar gibiydik 😅
Farkında olduğumuz için @patr0n hızlı davranıp en azından canlı tv açığını bir şekilde kapatmaya çalıştı fakat biz onu yaparken o arada başka bir arkadaş da...
https://forum.sinetech.tr/konu/cloudstream-ile-m3u-listesi-kullanma.1850/
Bu konuda anlatmıştım. Evet kullanabilirsiniz ama yükleme olarak değil yüklü bir listeyi eklenti gibi kullanarak.
Foruma girmeden önce maçtan sonra YouTube'a girdiğim gibi @Sinetech 'in son videosuna denk geldim 37 dakika önce yayınlandı yazıyordu.
Cloudstream ve kekikdevam ile ilgili video çekmişler.
Videoyu izleyin elbette ama özetle geliştiricisi ile irtibata geçmiş ve günlük hayatla ilgisinden dolayı...
O listeden kaynaklıdır.
Şimdi baktım canlı tv eklentisinin kodlarına beklentileri var listeden. Yani parse ederken kanal adı, id'si ülke kodu vs gibi.
O yüzden olma ihtimali yüksek.
CloudStream'de açılmıyor kodlama hatası olarak gösteriyor.
Bilgisayardaki sorunu çözdüm.
Cloudstream sürümüyle alakası yokmuş Windows için Alt Sistem ayarlarından kaynaklıymış.
Gelişmiş seçeneklerde yerel ağ bağlantısını paylaşı açmıştım öncesinde o kapalı olduğu için internete bağlanmıyor diye. O geldi aklıma onu kapatınca direkt çalışmaya başladı...
Yok sana çamur falan senin repo olmadan önce de ekletmiyordu. Son versiyonu yine yükledim yine aynısı.
Depo bulunamadı bağlantısınızı kontrol edin veya VPN kullanın uyarısı veriyor.