Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki uygulamanız güncel değildir.Bende sadece şu mavi renkli olan Cloud yüklü ve kekikdevam deposunu yüklediğim gibi megadepoyu yükledim.Başında bende cloud ile sorunlar yaşamıştım ve forumda denk geldiğim problemlerde uygulama güncel olmamasından bahsedilmişti.Ben uygulamayı komple silip...
Hocam megadepoyu eklediğimde verdiğiniz listede olanların birçoğu (Diog yoktu😀) otomatik listede görünmüştü .İngilizcem sadece programları kurcalamaya yetecek kadar ama izlemek beni aşar .İptvsevenler ve kekik tüm ihtiyaçlarımı karşılıyacak durumda birde huhu geldi süper oldu .Sanırım sistemde...
Allah iyiliğinizi versin 😀 Önce forumda "Diog" diye arattım sonra hızımı alamayıp google aramaya koştum oradada Diog huhu diye arattım yine sonuç yok :) Nihayetinde yükledim Diog olayını halledebildim . Bugün huhu olayını da kurcalarım artık çok teşekkürler yardımınız için
tam birşeyleri çözdüm sanıyorum hoop yeni bilmediğim yeni birşey çıkıyor .Belli yaştan sonra beyin iyice karman çorman oluyor .Cloud neredeyse tüm beklentimi karşılıyordu zımbırtılarıyla birde üstüne IPTV eklentisi gelince süper oldu.Az vakit bulunca bu huhu eklentisini de kurcalıyım :)
Bende merak edip az kurcaladım ve sanırım çözdüm .Megarepo yüklendikten sonra içeriğine birçok eklenti listeleniyor ,her bir eklentinin içinde aynı kekikakademi gibi farklı kaynaklar var .Bazılarının içinde iptv eklentisi var .Ben Vietnamese Extension içinde bulunan IPTV eklentisini yükledim...
Öncelikle emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum .Ben bu konularda biraz acemiyim sormak istediğim şu az önce kekikakademinin çalışmadığını ve kekikdevam ile yenilendiğini okudum ve direk denemek istedim.Eski depoyu silip kekikdevam deposuna giriş yaptığımda eklenti listesinde patr0nTV ismini...