Arama sonuçlarınız

1. tekkan

Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Siz de ,ben de denk gelirsek istişare ederek buraya ekleriz , faydalı olur. Teşekkürler.
  2. tekkan

Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Evet bunlar pc'den yazılım yükleme için gerekli araçlar, doğrudur. ama muadil olması yazılımı uyması anlamına gelmemektedir. yanlış bir işlem sonucu cihaz kullanım dışı olacaktır.
  3. tekkan

Bunlar dan bahsetmiyorum OTA yazılımından bahsediyorum !
  4. tekkan

Ota yazılımını nere den buldunuz ?, yanlış işlem yapmamanız adına soruyorum.
  5. tekkan

Madem ilgilisiniz siz de katkıda bulunabilirsiniz güzel olur , ben de denk geldikçe burada paylaşırım zaten. bozmayı başarırsanız haber edin bir çaresine bakarız :)
  6. tekkan

Desteklenmeyen biçimlerin görünüp görünmemesi sorun teşkil etmez , cihaz oto algılamada ise ses kaynağınız da bu destekler varsa , geçiş yapar zaten . Orjinal yazılımı public değil ama elime geçerse buraya eklerim. saygılar.
  7. tekkan

Ekran görüntüleri tekrar oluşturulup, yenilendi . Mesaj <#1><#2><#3>
  8. tekkan

Ne demiş 'Bob Marley' 'you never try , you never no' yani denemekten vazgeçme :) sorunun çözüldüğüne sevindim üstad. saygılar.
  9. tekkan

Ayrıca ; cihazlara bağlı mouse , hard disk vs birşey yoksa cihaza tv nin usb'den güç verin tv kapandıktan 10 saniye sonra gücü kesecektir. tv box ve tv stick ler öndeki kırmızı ışık dahil söner ve tam kapanır.. (5v) cihazlar için geçerlidir (12v) denemedim..
  10. tekkan

Arkadaşlar inanın anlamıyorum , cihazlar aynı işlemler aynı !! bende hiç olmuyor. hatta zorla uyanıyor bazen kerata :)
  11. tekkan

Arkadaşlar tekrar ediyorum, bu konunun başında ki 'gelişmiş menu ' uygulamasını kurduğunuzda shutdown-hard shutdown yaparsanız Hdmi cec açık dahi olsa , cihazı ne TV ne de bluetooth sinyali uyandıramaz sadece kumandayı cihaza tutup kızılötesi sensor ile uyandırabilirsiniz.. Eğer ki cihaza...
  12. tekkan

Kablo ve hdmi çıkışınızı değiştirin ,biryer de temas kısa devre var . Bu sorunu yaşayan herkes bu yöntemi bir denesin , ben hiç böyle birşey yaşamadım . cihazım(Nova)
  13. tekkan

evet o şekilde kapatma yapabilirsiniz işlem doğrudur , ama tam kapatsın elektrik harcamasın derseniz kullanmadığınız zaman fişten çekmeniz en doğrusu olur..
  14. tekkan

:) üstad orada 10 tane menu 10 tane alt menusu var 10X10=100 herbiri yaklaşık 5 dakika sürer 100x5=500/60=8.3 saat yapar :) evet resimler silinmiş vakit buldukça yenilemeye çalışırım . sizde uygulamayı tekrar kurup deneyerek öğrenmenizi tavsiye ederim , cihazı bozacak birşey değil yani...
  15. tekkan

İlk mesajdaki gelişmiş menu uygulamasını talimatları takip ederek kurun , istediğiniz herşey orada mevcut derin uyku-derin kapama-derin başlatma ( cihazınız dreamstar nova olarak farz ediyorum)başka boxlar da test edilmemiştir..
  16. tekkan

(--Ayarlar--uygulamalar--özel uygulma erşimi--ekranı aç-- )oradaki uygulamalarda etkin olan varsa devre dışı bırakın.
  17. tekkan

Tv box lar kapatma tuşuna bastığınızda yada zamanlı kapanışlarda tam kapanmazlar,hazırda beklerler açtığınızda aynı yerden devam ederler bu davranış normaldir. Cihaz kendiliğinden açılıyorsa eğer uygulamaların birisine uyandırma yetkisi vermiş olablirsiniz kontrol edin.. Saygılar.
  18. tekkan

Cihaz yorulmaz uygulama yüklemekle ,100 tane kurabilirsiniz hafıza 32 gb ben inat ve benzeri şeyler kullanmıyorum genelde orjinal uygulamalar var netflix-youtube-disney-tv+ vs gibi..
  19. tekkan

Cihaza harici tuner bağlı sanırım? , bende olmadığı için cihaz tuner bağlıyken nasıl davranıyor bu konuda bilgim yok ama bir kaç güne elime geçer size bilgi verebilirim .

Geri