Arama sonuçlarınız

1. C

Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Doğrudur daha öncede başıma geldi az brick etmedim telefonumu ama kurtarma yazılımı olunca tekrar yükleyip devam ediyordum işte yazılım şart olsa iyi olurdu.
  2. C

Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Yanlış ifade oldu sanırım OTA kurulumu için gerekli olan yazılımlardan bahsediyordum. Yanlış öğrenmediysem eğer bu araçlarla kuruluyor Bu arada kafamdan homatics te buna muadil olan cihazın yazılımını indirip kurmakta geçti tabi onu da bulamadım henüz ama her halükarda geri dönüş için orjinal...
  3. C

Android MTK - Howto Guide and Root Tutorials sitesinden buldum aşağıdaki linkte tool ve en altta da driver linki mevcut araştırırken işlemciye göre tool indirmem gerektiği bilgisinden yola çıkarak amlogic toollarını indirdim ama dediğim gibi daha araştırıyorum sıkıntı yaşamamak için link...
  4. C

Ben bulursam paylaşırım tabi ki dün çok aradım ama bulamadım maalesef ota yazılımlarını buldum sadece amlogic driver ve amlogic usb burning tool bunlar var elimde birde android developer sitesinden android tv 12 yi indirdim ama bu sürüm geliştiriciler içinmiş o yüzden riske edip kurmayı...
  5. C

Çok iyi olurdu yazılımı yedeklesek rom vs işleriyle eski android telefonlarda çok uğraştım Huawei cihazlara geçtim geçeli uzak kaldım ama merakım gitmedi olurda bozarsak en azından geri yükleme durumumuz olur.
  6. C

Şu tekrar açılma işini çözdüm sanırım hdmi 2.1b kablo almıştım ondan sonra denedim dün hiç açılmadı. Fakat attığım formatlardan mıdır nedir sanki menüde değişikliler oldu ses kısmı özelikle ingilizce yazılar var orada dolby atmos vs seçenekleri görünmüyordu ( sei yazılımında ayarlarda oynama...
  7. C

Bende direkt çalıştı hocam usb alıcı ile bağlayınca ikisinide tanıdı ve çalıştı
  8. C

benim klavye mouse setinde hem usb hem bluetooht özelliği var akşam usb den denerim bakalım çalışacak mı
  9. C

ben usb ile denemedim ama klavye mouse ayrı ayrı bluetooth ile sorunsuz bağladım. Varsa bluetooth ile bağlamayı dener misiniz?
  10. C

Hepsini denedim hocam maalesef gene açılıyor bu arada kumandayı kapatarak denedim bluetooth sinyali kesilmiyor bende sanırım direkt açıyor hard shutdown yapmış olmama rağmen analamdım bu arada kapalı olduğunda kırmızı ışıkta yanıyor bende başka bir programda onuda kapatıyordu bunda kapanmıyor...
  11. C

Yok olmuyor programıda denedim tam kapanmıyor cihaz bir kaç dakika sonra kendi kendine açılıyor tv ile senkron çalıştığından tv yi de açıyor bende normal kapatmaya başladım fişten çekmek zor yerde olduğundan onuda bıraktım artık uyku mudunda beklemede kapatıyorum en azından böyle tvyi açmıyor...
  12. C

Doğru o da var haklısınız akşam tekrar denerim
  13. C

dün kurdum ama sanırım ayarlamayı beceremedim o yüzden işeme yaramayacağını düşünerek tekrar sildim. Birde ilk mesajdaki anlatımda resimler falan silinmiş rica etsem bu bahsettiğiniz ayarları ve işe yarar ayarları tekrar detaylı anlatır mısınız? bu arada evet cihazım dreamstar nova
  14. C

Aynı sorun bende de var bir bakıyorum gece gece tv ve box açık bu soruna ne neden oluyor olabilir? Bendeki sistemi Tv yi ve Box ı tek kumandadan kullanma üzerine kurulu box kumandasıyla ikisini de kapatıyorum box a tuş kombinasyon ekledim ve tam kapatıyorum bekleme modunda bırakmıyorum. Fakat...

Geri