Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani çok da dert mi takarsın 1 usb de bnm 6 gb hafıza makına 7 8 uygulama var bılındık arada 1 2 sıl yapıyorum ama şuan full haliyle bile yer var
uydu alıcısı bide aparat bana biraz oturmadı hani tv lerin çogun m.ö değilse zaten vardır yoksa da nasıl verim veriyor bilemedim
o dsmartı amazon stick de geçen arkadaşım aldı vermedi amazon genelde vermiyebiliyor ya zaten d smart da bişe de yok :D 24 saat geri sarmalar filan var anten olayını bir tam ögren istersen forumda kullanlardan nasıl verimli mi kurması sonra box olarak dönmesi filan akıcı mı
amazon da 1100 tane yorum yazılan cihaz o fiyata alıp almamak tercih senin eline gelen hangi cihaz olursa olsun sorunlu olabilir 10 sene sorunsuz da olabilir dün next başlığında da yazdım standart kullanıcı olan kateğorideysen hani 1 netflix filan uyesi de belkı olursun veya uyesındır...