Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DreamStar Nova 4K an itibari ile elime ulaştı. Kurulumunu yaptım ve uygulamaları yükledim şimdilik yağ gibi akıyor şuanlık memnunum. Kumanda çok iyi bir sıkıntı ekran ve ses syar kısmında kare hızı ayarları var ne yapmam lazım onu biliyor musunuz?
tv de kendinden uydu alıcı yok tek sıkıntım bu benim o yüzden mecbur dreamstar novaya yöneldim yoksa xiaomi var ben de 2. nesil içerideki televizyonun kendi uydusu var onunla birlikte gayet yetiyor
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için. Dreamstar Nova almaya karar verdim. Hem Tuneri kullanmayı düşünüyorum + olarak kumandası yeni nesil + hafızası da Next 4K'dan fazla olduğu için.
Merhabalar. Smart TV ile artık olmayacağını anlayıp android box almaya karar verdim. Next Start 4K ve Dreamstar Nova 4K arasında kaldım. Next 500 lira daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi üzmez sıkıntı çıkartmaz öneri de bulunursanız çok sevinirim.