Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, mesajınızı şimdi gördüm geç cevabım için kusura bakmayın. Bilgisarımdan M3U listesinden izledim. Hangisi olduğunu bilmesemde BEIN FEED klasörlü olan kaynak içinde 4K ve PARSFEED yazanlardan biriydi eminim biliyorsunuzdur. Ancak sorun şu Beşiktaş maçını izlerken öyle değildi sadece FB...
Aslında FB-Samsun maçında buldum. Hem de 4K çözünürlük ve 10k bitrate gayet güzel görünüyordu donma kasma olmuyordu. Fakat her maçı böyle verirler mi bilmiyorum. Beşiktaş maçında böyle yayın bulamadım. Maç saatinde bakıyorum genelde en iyisi hangisi ise onda izlemeye çalışıyorum ama. Merak...
Arkadaşlar peki satın almadan en kaliteli ve sorunsuz nasıl izleyebiliriz ? Bu listelere bakıyorum ya da uygulamalara hemen hemen hepsinin kaynağı benzer gibi 3-4 tane var. Bazılarında windows logosu var bazılarında maça, kurt vs. Peki en kalitelisi hangisidir nasıl bulup izleyebilirim. Philips...